(FOTO) 13-letnik posnel fotografijo Kobeja Bryanta. Ni vedel, da bo to zadnji košarkarjev posnetek

A.L.
30.01.2020 10:33

13-letni oboževalec je dan pred nesrečo spoznal svojega vzornika.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Kobe Bryant s hčerko Gianno.
Reuters

V tednu po smrti enega najboljših košarkarjev vseh časov Kobeja Bryanta prihaja na dan vse več podrobnosti. Oglašajo se oboževalci z vsega sveta, ki žalujejo za svojim vzornikom, nekaj besed je preko družbenih omrežij poslala tudi Kobejeva žena Vanessa, s katero sta imela tudi dogovor, da na helikopter nikoli ne sedeta skupaj.
{twitter}https://twitter.com/CNN/status/1222763080586842113{/twitter}
Zdaj se je pojavila tudi zadnja fotografija košarkarskega zvezdnika. 13-letni Brady Smigiel je le dan pred nesrečo srečal Kobeja Bryanta. 13-letnik se je udeležil športne akademije, kamor je prišel tudi Bryant, ki je tam treniral ekipo svoje hčerke Gianne, ki je dan kasneje prav tako umrla v helikopterski nesreči. Po končani tekmi je Brady Smigiel skupaj z bratom poiskal 41-letnega košarkarja. "Oba sta obsedena s košarko in velika oboževalca Kobeja," je za CNN povedala njuna mama Dionne Reich Smigiel
{twitter}https://twitter.com/CBSLARachel/status/1222689007437402113{/twitter}
Kot je za omenjeno televizijo dejala njuna mama, je bil Brady prepričan, da je bil Kobe v času srečanja jezen zaradi poraza ekipe njegove hčerke, zato se z njim ni želel fotografirati, kljub temu pa mu je stisnil pest. A s tem se njuna srečanja niso končala. Naslednjo tekmo je Giannina ekipa dobila, kar je pomenilo tudi boljše razpoloženje Kobeja Bryanta. Ob ponovnem srečanju je 13-letnik dobil fotografijo s svojim vzornikom, ne vedoč, da je to zadnja košarkarjeva fotografija, ki jo je videl svet. 
{twitter}https://twitter.com/ThomasDBradley/status/1222864842148798466{/twitter}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta