(FOTO) Hollywoodski zvezdnik tri tedne dopustoval na Hrvaškem, se kopal na javni plaži, a opazil ga ni nihče

A.L.
10.09.2020 18:20
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Hrvaška obala postaja iz leta v leto vse bolj priljubljena destinacija za zvezdnike svetovnega kova. Potem ko so oboževalci navdušeno spremljali novice o tem, kje in kako na Hrvaškem dopustujeta Beyonce in Jay-Z, se je tam pojavil že novi zvezdnik. 39-letni Rami Malek, ki si je z vlogo Freddieja Mercuryja v filmu Bohemian Rhapsody prislužil oskarja, že tri tedne dopustuje na Braču. Družbo mu dela dekle Lucy Boynton, s katero sta se spoznala prav na snemanju omenjenega filma in se tam tudi zaljubila.
{instagram}https://www.instagram.com/p/CE5-U2pq40X/?utm_source=ig_embed{/instagram}
Hrvaški mediji poročajo, da je paru kar tri tedne uspelo dopustovati brez fotografskih bliskavic in skupin oboževalcev. Par se v času dopusta ni pretirano skrival pred radovednimi pogledi. Še več, plavanje sta si privoščila kar na javni plaži v Sutivanu na Braču. Družbo jima dela nekaj prijateljev, vsi skupaj pa naj bi dopust preživljali povsem enako kot drugi dopustniki.

Reuters
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta