(FOTO) Kakšna preobrazba! Hči Angeline Jolie se je dolga leta oblačila kot fant, zdaj spet stavi na ženski videz

D.Ži
05.05.2022 11:00

Shiloh Jolie Pitt najbrž o svojem spolu še vedno veliko premišljuje, trenutno pa se bolje počuti z daljšimi lasmi in v tipično ženskih oblačilih.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Hčerka Angeline Jolie in Brada Pitta, 15-letna Shiloh Jolie-Pitt, je za seboj pustila fantovski stil, ki ga je peljala več let. 

Zadnje čase jo vse pogosteje vidimo v oblekah in drugih tipično ženskih oblačilih, odločila se je tudi za daljše lase. Slednje je dolga leta strigla na kratko, tokrat si jih je pobarvala celo na rdeče.  

Profimedia

Novo podobo je predstavila ob kavi s prijatelji v Kaliforniji, kjer so jo opazili paparaci, ki jo spremljajo že od rojstva, na fotografijah pa je razvidno, da je z leti vse bolj podobna svoji slavni in lepi mami.

Profimedia

Vrsto let se je bolje počutila s fantovskim slogom, tudi želela si je biti moški, kar je Angelina potrdila leta 2010 za revijo Variety, razkrila pa je tudi, da njena hči že od tretjega leta starosti premišljuje o svojem spolu.

"Postrižemo jo, kupujemo ji oblačila za fante in počuti se kot eden od bratov," je takrat povedala mama Angelina.

Profimedia

Shiloh je pri 14 letih postala najstniška LGBTQ ikona in pisalo se je, da jemlje hormone za spremembo spola, česar ni nikoli potrdila.

Profimedia

Shiloh je bila leta 2006 najbolj pričakovan otrok v Hollywoodu, saj je bila prvi biološki otrok nekdanjega zvezdniškega para, ki si je nekoč prislužil vzdevek Brangelina. Imata tudi 12-letna dvojčka Knoxa in Vivienne, ki ju je prav tako rodila Angelina, ter sinova Maddoxa, Paxa in hčerko Zaharo, ki so posvojeni.

Shiloh, Angelina Jolie in Zahara leta 2019.
epa
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta