(FOTO) Lady Gaga se je slikala v zelo majhnih tangicah in ljudje so povsem iz sebe

D.Ži
28.05.2021 07:27
Priljubljena pevka je v kopalkah legla na betonska tla in zbrala nešteto navdušenih komentarjev. Videli jo bomo tudi v dokumentarni seriji, ki jo pripravljata Harry in Oprah.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuter

Videli smo tudi že kakšno bolj domiselno scenografijo, a oboževalcem je očitno všeč. Lady Gaga je na svojem instagramovskem profilu objavila nekaj novih fotografij in očitno razplamtela domišljijo svojih oboževalcev. Legla je na betonska tla ob zelenici, pri tem pa nosila modre kopalke. Največ pozornosti seveda pritegne njena zadnjica v tangicah. Ne vemo, kje je fotografija nastala, a pevka očitno uživa nekje ob morju. V samo osmih urah so fotografije zbrale skoraj tri milijone všečkov in številne komentarje o tem, kako popolna in atraktivna je Lady Gaga.

Zvezdnica je nedavno sprejela povabilo Oprah Winfrey in princa Harryja  ter v dokumentarni seriji spregovorila o podrobnosti posilstva, ki ga je doživela pri devetnajstih. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta