Mamila, alkohol in napadi panike: Princ Harry spregovoril o letih, ki so bila zanj prava nočna mora

D.Ži
24.05.2021 08:15
Princ, ki je nedavno poudaril, kako zelo si želi, da bi ga mediji pustili pri miru, zadnje čase zelo iskreno klepeta o svojem zasebnem življenju.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Princ Harry je spregovoril o najtežjih letih svojega življenja in tem, kako je tolažbo iskal v omami. 36-letnik je v svoji novi oddaji na Apple TV+ spregovoril o travmah, ki jih je preživljal po smrti ljubljene mame, princese Diane, ki je leta 1997 umrla za posledicami prometne nesreče v Parizu.  

Reuters

"Bil sem pripravljen piti, se drogirati in narediti kar koli, samo da se ne bi več počutil tako, kot sem se. Med ponedeljkom in petkom nisem pil, v petek in soboto zvečer pa sem vse to nadoknadil," se spominja. "Nisem pil iz užitka, želel sem nekaj prikriti," je dodal. Pri Oprah Winfrey je povedal, da mu je Meghan pred štirimi leti pomagala poiskati pomoč, saj so se spomini na mamino smrt začeli vračati. "Nisem živel v okolju, ki bi spodbujalo k pogovoru o mojem počutju, vse se je potlačilo. Vsakič ko sem oblekel obleko in kravato, sem moral odigrati svojo vlogo, a doživljal panične napade, potil sem se, srce mi je razbijalo ... Obdobje med mojim 28. in 32. letom je bilo prava nočna mora," razkriva princ. 

Reuters

Spregovoril je tudi o terapijah, ki jih je obiskoval, da bi blažil tesnobo. "Ko so me ljudje vprašali, kako se počutim, sem zmeraj odvrnil, da dobro. Nikoli, da sem srečen, žalosten, vedno samo dobro. To je bil najlažji odgovor," pripoveduje. Vsakič ko je sedel v avto ali videl kamero, ga je zagrabila panika.

Harry in Oprah sta skupaj zagnala kratko dokumentarno serijo The Me You Can't See, v kateri zelo osebno o sebi pripovedujejo še Lady Gaga, Glenn Close in sama Oprah

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta