(FOTO) Lepa Brena prvič pokazala megalomansko jahto, ki sta si jo z možem kupila za 6 milijonov evrov

25.08.2021 10:10
Legendarna balkanska pevka in Boba Živojinović sta si uresničila sanje in zdaj uživata v dopustu na vodi.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Lepa Brena je na Instagramu objavila fotografijo svoje nove jahte, ki je dolga kar 30 metrov. Zanjo sta, kot piše Kurir, z možem Bobo Živojinovićem plačala šest milijonov evrov. To poletje sta po Sredozemlju plula s pevkino sestro in prijatelji, srbski mediji pa navajajo, da je Brena sama povedala, da se na jahti nahaja šest spalnic, ki pa jih javnosti ni hotela pokazati. Medtem se je vendarle nekoliko omehčala in z možem ter s prijatelji pred jahto pozirala in pripisala, da na dopustu zelo uživa, saj je ta zanjo pomemben. Pravi, da potovanja osvežujejo kreativnost njenega uma. Fotografija megalomanske jahte je njene spletne sledilce seveda povsem navdušila. 

"Gre za lepo ladjico, ki ni bila darilo samo za najini duši. Želela sva si nekaj privoščiti, saj je situacija bila specifična. Nismo se mogli družiti, lahko smo le pluli. Tako sem vsaj imela leto dni pavze in počitka, da najdem to, kar sem si vse življenje želela - pluti in biti na vodi. Obožujem morje in ladje," je pevka v enem od intervjujev za srbske medije povedala o svoji jahti. 

POZNAŠ FILMSKE KLASIKE? REŠI KVIZ IN OSVOJI NAGRADO!
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta