(FOTO) Nekdanja hrvaška predsednica pozirala sredi Tokia. Sledilce je nekaj na fotografiji zmotilo

10.08.2021 16:27
Kolinda Grabar - Kitarović je olimpijski duh doživela čisto od blizu in v japonski prestolnici pozirala v manekenskem slogu.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
epa

Nekdanja hrvaška predsednica Kolinda Grabar-Kitarović se je na svojem Facebook profilu pohvalila s fotografijo, na kateri jo vidimo v olimpijskem Tokiu. V japonsko prestolnico je pripotovala kot članica Mednarodnega olimpijskega komiteja. Pozirala je v manekenski maniri, z roko v laseh in torbico okoli ramen. "Pozdrav iz središča Tokia," je pripisala fotografiji, na kateri jo vidimo v črni majici z belimi pikicami, preprostih hlačah in črnih salonarjih.

V samo nekaj minutah je objava zbrala več kot štiri tisoč všečkov in zdi se, da oboževalcev nekdanje predsednice še vedno ne manjka, saj ji nekateri sporočajo, da je najlepša ženska vseh časov in da ima dober slog. Na vseh fotografijah iz Tokia Grabarjeva pozira z zaščitno masko na obrazu, kar je nekatere zmotilo. "Zakaj maska na ulici?" jo sprašujejo. Odzvala se še ni, glede na stroge pandemične predpise in dejstvo, da morajo maske nositi tudi vsi ostali, ji niti ni potrebno prav veliko pojasnjevati.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta