(FOTO) Potem ko je preživela smrtonosni cunami, a izgubila zaročenca, je sedaj objavila veselo novico

Za.B.
26.08.2019 10:42
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Petra Nemcova se velikokrat pokaže na Instagramu ...
Profimedia

Petra Nemcova, ena od najpopularnejših supermodelov na svetu, ni imela lahkega življenja. Slavna češka manekenka je namreč leta 2004 doživela tragedijo. V cunamiju, ki je prizadel jugovzhodno in južno Azijo, je življenje izgubilo skoraj 230 tisoč ljudi, med njimi tudi njen takratni zaročenec, sicer fotograf, sama, ki se je osem ur oklepala palme, preden so jo rešili, pa je bila poškodovana do te mere, da se je morala spet naučiti hoditi. Nemcova je po nesreči ustanovila dobrodelno organizacijo Happy Hearts Fund. Ta pomaga otrokom po vsem svetu po naravnih katastrofah.
No, lepotica je življenje vendarle postavila na nove temelje. Med lanskim dopustovanjem v Mehiki so jo fotografi namreč ujeli z novim fantom. Par ni bil nič sramežljiv, zaljubljenca se nista skrivala niti pred hotelskimi gosti niti pred fotografi. Sedaj, ko jih šteje 40, pa je na Instagramu razkrila še eno veselo novico - kmalu pričakuje prvega otroka.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B1jLDdYAF8G/{/instagram}
"Naša družina se širi tako kot moj trebuh,“ je med drugim zapisala pod fotografijo, ki jo je ustvaril njen soprog, sicer podjetnik Benjamin Larretche. Poročila sta se v začetku avgusta.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B0qUwJBgLk3/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B0OC6JrAWtb/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bz7-CAPA5KD/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bv9nmrhnjrJ/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta