(FOTO) Ta bosanska lepotica uživa v družbi Leonarda DiCapria. Pravkar se je pohvalila z novim velikim uspehom

D.Ži
08.03.2022 10:50

Zapeljiva Dajana Gudić se v družbi največjih hollywoodskih zvezd odlično znajde, vse bolj se razcveta tudi njena igralska kariera.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Bosanska manekenka Dajana Gudić živi svoje ameriške sanje in gradi uspešno kariero, svoj vsakdan pa deli s tisoči sledilci na Instagramu.

Profimedia

Diana že nekaj časa živi in ​​dela v Los Angelesu, te dni pa se je pohvalila, da snema film s Patrickom Flahertyjem, fotografije s snemanja je objavila na svojem Instagram profilu. Pravi, da je za to izkušnjo neizmerno hvaležna. 

"Danes je moj rojstni dan in namesto želja želim izraziti hvaležnost, da so se mi pravkar uresničile ene največjih sanj. Produkcija in igra v produkcijski hiši Dyadthemovie je bila ena najbolj neverjetnih, najzahtevnejših in dragocenih izkušenj v mojem življenju. Za vedno bom hvaležna bogu in vsem, ki so bili vpleteni. Hvala Drissu, Chucku in Paulu Smenusu, da ste bili velik del tega, brez vas ne bi zmogla," je med drugim zapisala ob objavi.

Diana je pred tem posnela film "All-Star Weekend", v katerem je igrala hosteso, družbo pa so ji delali slavni Jamie Fox, Eva Longoria in Jeremy Piven.

V ospredje je prišla leta 2018, ko so jo posneli, kako se druži z Leonardom DiCapriem, njegovo punco Camilo Morrone in njeno sestro Saro na plaži v Malibuju. Igrali so odbojko na mivki in se imeli lepo.

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta