(FOTO) "Vem in čutim, da si tu". Mož pokojne Simone Weiss objavil ganljivi zapis štiri leta po njeni smrti

A.L.
21.12.2019 09:25

"Sonce, ki te je še zadnjič pozdravilo in odpeljalo daleč v nebo. Odšla si mirno in blaženo. Bolečina pa je kakor nož zarezala v naša srca."

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

"Razmišljam ... Od jutra, ko sem odprl oči, bilo je 7.30, ti si jih takrat pred štirimi leti za vedno zaprla. Bolečina in spomin na tisti trenutek izgube je še vedno boleč in pekoč ... Simona draga, vem in čutim, da si tu, zato ... Nikoli ne pozabiva ... tvoj Goran." S tem ganljivim zapisom se je na Facebooku oglasil Goran Šarac, mož Simone Weiss. Minevajo namreč štiri leta od smrti ene najbolj priljubljenih slovenskih pevk, ki je zaradi hude bolezni umrla stara komaj 52 let.
{facebookpost}https://www.facebook.com/goran.sarac.7/posts/10219466385681699{/facebookpost}
Smrt pevke je pretresla Slovenijo, predvsem pa njeno družino. Goran Šarac spomin nanjo ohranja tudi z vsakoletnimi Facbook objavami, kjer se spominja skupnih trenutkov. Lani je, denimo, zapisal: "Bil je božični čas. Sonce je že vzhajalo na obzorju mrzlega zimskega jutra. Sonce, ki te je še zadnjič pozdravilo in odpeljalo daleč v nebo. Odšla si mirno in blaženo. Bolečina pa je kakor nož zarezala v naša srca. Tisto jutro sta te otroka pričakovala in upala, da bosta s tabo skupaj krasila smreko in okušala čar božičnih praznikov. Le ti so nenadoma izginili iz našega življenja. Sedaj, po treh dolgih letih, se je božič znova vrnil v naš dom, znova živimo in se jih veselimo tako kot nekoč. A ti, angel naš, čuvaj svoje fante, ki so v mislih vedno s teboj ..."

Sašo Bizjak
Sašo Bizjak
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta