Jennifer Aniston spregovorila o hudih težavah, s katerimi se bori že leta: "To vpliva na moje delo in življenje"

D.Ži
19.04.2022 09:29

Hollywoodska zvezdnica zvečer s strahom leže v posteljo. Že desetletja se ni dobro naspala.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Igralka Jennifer Aniston je priznala, da pogosto trpi zaradi nespečnosti. Že v posteljo leže s strahom, da ne bo mogla zaspati, zato je tudi zelo pod stresom. 53-letna zvezdnica je v intervjuju za People razkrila, da jo te težave pestijo že desetletja.

Reuters

"Bojim se preživeti še eno noč ob preštevanju razpok v stenah. Mislim, da se je vse skupaj začelo pri mojih tridesetih ali celo prej, a pomanjkanja spanca, ko si mlajši, ne opaziš, ker se počutiš nepremagljivo. Na začetku se s tem nisem prav veliko ukvarjala, potem pa sem ugotovila, da to vpliva na moje delo in življenje," je priznala slavna igralka.

Profimedia

Pravi, da težje zaspi ob skrbi, ali bo sploh zaspala, in tako ostaja ujeta v krogu. "Spati želim. Večkrat so me v lastni hiši prebudili alarmi, ki sem jih aktivirala sama," pravi Jennifer, ki je poiskala tudi strokovno pomoč, saj je prepričana, da zaradi pomanjkanja spanca težko ostane zdrava, tudi telovadi ne toliko, kot bi si želela.

Reuters

Aniston trenutno s kolegom Adamom Sandlerjem snema nadaljevanje filma "Murder Mystery" in povsod, kjer se pojavi, priteguje pozornost zaradi svoje zavidljive postave. Igralko številne revije uvrščajo med najlepše na svetu in zdi se, da so zanjo leta le številka.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta