Živčna Jennifer Aniston trepeta, kaj bo slavni "prijatelj" razkril o njenem propadlem zakonu s Pittom

D.Ži
24.02.2022 09:19

Prihaja biografija, ki jo je napisal Matthew Perry. Obljublja, da bo o svojem življenju povedal vse. Pa o življenju svojih kolegov?

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Matthew Perry in Jennifer Aniston v Prijateljih. 
Reuters

Zvezdnik serije Prijatelji 52-letni igralec Matthew Perry je pred kratkim oboževalce razveselil z objavo, v kateri je razkril, da je spisal spomine. Njegova knjiga se imenuje 'Friends, Lovers and the Great Scary Thing' (Prijatelji, ljubimci in velika strašljiva reč), na naslovnici pa lahko vidimo njegovo fotografijo.

Hollywoodska zvezdnica se boji, da je njen igralski kolega v svoji biografiji njenemu zasebnemu življenju posvetil preveč pozornosti.  
Reuters

Nekateri so ob izidu knjige malce živčni. Igralec je namreč obljubil, da bo povedal vse o svojem življenju, kar naj bi zelo skrbelo zlasti 53-letno Jennifer Aniston.

Brad Pitt in Jennifer Aniston leta 2002
Profimedia

Njegovo nekdanjo soigralko iz kultne serije zelo zanima, ali bodo v knjigi tudi kakšne podrobnosti iz njenega zasebnega življenja. Problematične naj bi bile informacije o njenem propadlem zakonu z Bradom Pittom. Perry, s katerim je vselej bila tesno povezana, o njej ve marsikaj. Bralce bo radovednost mučila še kar nekaj časa, saj naj bi knjiga izšla šele sredi novembra.

Prijatelji Chandler Bing, Phoebe Buffay, Ross Geller, Monica Geller Bing, Joey Tribbiani in Rachel Green v svoji zadnji, deseti sezoni.
Reuters

Trenutno ni znano, koliko prostora je zvezdnik v njej namenil zakonu Anistonove in Pitta, ki je spektakularno v franže šel leta 2004, ko se je Brad med snemanjem filma Gospod in gospa Smith zaljubil v Angelino Jolie.  

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta