Raje bi bila tiho: Princ Filip je mrtev, Meghan pa "velikodušno" kraljevi družini ponuja odpuščanje

D.Ži
16.04.2021 10:45
Vojvodinji Meghan, ki je pred dnevi samovšečno naznanila, da je kraljevi družini pripravljena oprostiti, je ugledna komentatorka predlagala, naj že končno enkrat utihne.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Vplivna britanska komentatorka kraljevskih reči Angela Levin je vojvodinji Meghan v prestižni Montecito poslala prav posebno sporočilo in to v dneh, ko je postalo jasno, da žena princa Harryja ne bo odpotovala na sobotni pogreb princa Filipa. Neimenovan prijatelj iz kroga nekdanje igralke je Daily Mailu prenesel njene besede, da je kraljevi družini pripravljena oprostiti. Kar se mnogim zdi nezaslišano naduto, samovšečno in skregano z realnostjo. Zlasti po škandaloznem intervjuju, ki sta ga Harry in Meghan dala Oprah WInfrey, ki je nato s prodajo intervjuja televiziji CBS zaslužila krepkih 7 milijonov dolarjev.

Profimedia

V času vsesplošnega žalovanja za kraljičinim možem naj bi Meghan predlagala, da vsi skupaj pozabijo stare zamere in razlike. Za pot v Veliko Britanijo se ni odločila zaradi nosečnosti, tako pravi uradno pojasnilo, neuradno pa je slišati, da se zgolj želi izogniti pozornosti, ki bi jo njeno neprijetno srečanje s kraljevo družino pritegnilo. 

Reuters

Levinova, ki je nekoč napisala tudi odmevno biografijo princa Harryja, je misli o vojvodinjinem odpuščanju strnila tudi javno. Ni navdušena. "Če si Meghan resnično ne bi želela biti v središču pozornosti, potem zagotovo ne bi naokoli razlagala, da je oboževala princa Filipa in da je kraljevi družini pripravljena oprostiti. Bila bi tiho," pravi komentatorka. "Tako pa njene izjave kažejo zgolj na njeno pokroviteljsko in vzvišeno obnašanje. Ne verjamem ji," dodaja. In še: "Zdravnik naj bi potovanje odsvetoval zaradi njene domnevno zelo občutljive nosečnosti, poroda doma pa ji očitno niso odsvetovali." 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta