Ops! Slavna igralka je svoj intimni posnetek pomotoma poslala 16-letniku

D.Ži
24.05.2021 07:55
Drew Barrymore bo odslej bolj previdna, kaj pošilja svoji najboljši prijateljici.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Drew Barrymore je v zabavnem pogovoru razkrila, da je nekoč posnetek, na katerem se preoblači, pomotoma poslala najstniku. Filmska zvezdnica in voditeljica oddaje The Drew Barrymore Show je o tem spregovorila pred dnevi. "Moja najboljša prijateljica je Cameron Diaz in poslala sem ji posnetek, na katerem se oblačim. No, zgodilo se mi je, da sem ga potoma poslala 16-letniku z imenom Matthew," se spominja.

Reuters

Dodala je, da se ji je prejemnik tudi javil. "Imam tvoj posnetek, a obljubim, da ga ne bom nikjer objavil," ji je odgovoril prijazen presenečeni najstnik. 46-letnica pojasnjuje, da je do pomote prišlo, ker se s prijateljico neprestano skupaj preoblačita. "Hvala bogu, da je Matthew tako čudovit mlad gospodič," pravi igralka, ki je izdala še eno skrivnost.

Reuters

Nekoč je z zobno ščetko svojega bivšega očistila straniščno školjko in jo nato vrnila v uporabo. Ni odkrila, za katerega bivšega gre, prepričana pa je, da si je to zaslužil. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta