(FOTO) Dolg boj s prekomerno težo: Tako je "razočarana" Eva Longoria videti danes

D.Ži
11.05.2021 10:22
Eva Longoria je svetovno slavo dosegla z vlogo Gabrielle Solis v nepozabni seriji Razočarane gospodinje. Med nosečnostjo je pridobila 15 kilogramov ...
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Eva Longoria leta 2018, ko je še imela 15 kilogramov več.
Profimedia

Ameriška igralka Eva Longoria se je še dolgo po rojstvu sina Juana borila s prekomerno telesno težo, dokler ji nekega dni ni prekipelo in se je odločila mučnemu obdobju narediti konec. Posvetila se je fitnesu, kar se ji je očitno zelo obrestovalo, saj je na novi fotografiji, ki jo je delila na Instagramu, videti vrhunsko. Stopila je kar 15 kilogramov.

46-letna Eva pozira v rdečih kopalkah, v katerih se je na svojevrstni način poklonila svoji nepozabni vlogi Gabrielle Soliz iz kultne serije Razočarane gospodinje, v kateri je pogosto nosila malo rdečo obleko. "Celo 20 let kasneje vem, da je rdeča njena barva," je pripisala objavi. 

Zadnja leta se zvezdnica bolj posveča družinskemu življenju in sinu Santiagu, ki ga je spočela s 53-letnim Josom Basonom, s katerim se je leta 2016 poročila v Mehiki. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta