Presenetljiva razkritja: Znano je, kaj je Diana naredila po zaroki s Charlesom. Odšla je daleč stran

D.Ži
14.06.2021 10:28
Da bi si zbistrila misli in se pripravila na novo življenje, je princesa odpotovala v Avstralijo in tam nekaj časa živela z mamo, s katero je sicer imela zelo kompleksen odnos.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Preden se je z možem Charlesom odpravila na uradno turnejo po Avstraliji, je tragično preminula princesa Diana to državo obiskala že februarja 1981. Kot pišejo tuji mediji, naj bi se za tako dolgo potovanje odločila pred objavo zaroke, saj je želela zbistriti svoje misli in se v miru pogovoriti s seboj.

Profimedia

Njeno potovanje je očitno minilo zelo neopazno, šele danes vemo, da je takrat obiskala Yass, v katerem je bivala njena mama Frances Spencer. Z njo se je želela pogovoriti o tem, da jo je princ Charles zasnubil, hkrati pa jo je tudi posvaril, da se bo njeno življenje po poroki s prestolonaslednikom zelo spremenilo. 

Profimedia

"Diana je v Avstraliji preživela tri tedne, v glavnem v mamini družbi v Yassu. Bilo je to le teden dni po zaroki," se spominja kraljeva biografinja Juliet Rieden, piše Daily Mail. Zaroka je v tistem trenutku bila še velika skrivnost, Diana in Charles sta novico pred svetom še skrivala. Diana se je kasneje s Charlesom vrnila v Avstralijo, a v okviru uradne turneje, z njima je bil tudi princ William. To je bil eden od treh uradnih obiskov, ki sta jih pred ločitvijo leta 1996 opravila skupaj. Leto kasneje je Diana umrla za posledicami prometne nesreče v Parizu. Dočakala je zgolj 36 let. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta