Škandal: Medtem ko se izčrpana Charlene zdravi v tujini, princ Albert gosti svojo bivšo ljubico

D.Ži
31.01.2022 10:07

Precej ponižujoči prizori za bolehno princeso. Telesno in psihično izčrpana okreva na neznani lokaciji, moževa bivša ljubica pa z zlato masko blesti v Monaku.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Namesto Charlene je ob Albertu Monačane pozdravila njegova sestra Caroline, ki prinčeve žene bojda prav tako ne prenese. 

 

Profimedia

Nje ni bilo, je pa prišla moževa nekdanja ljubica. Monako te dni vznemirja nov škandal, povezan z domnevno majavim zakonskim življenjem princa Alberta. 44-letne princese Charlene že nekaj časa ni spregled, saj naj bi po nizu hudih zdravstvenih težav okrevala na neki zasebni, odmaknjeni kliniki v tujini. 

Profimedia

Odkar se je pred več kot dvema mesecema vrnila iz Južne Afrike, je v zdravstveni oskrbi in bojda le počasi okreva. 

Nicole Coste je poskrbela, da je bilo nemogoče prezreti.

Profimedia

K njenemu trdnejšemu zdravju zagotovo ne prispevajo aktualne fotografije iz kneževine. Princ Albert se tam ne druži le s svojima otrokoma in sorodniki. Tam je tudi njegova razvpita nekdanja ljubica. Ta se ne skriva, temveč se je ponosno pokazala na vsakoletnem praznovanju goda svete Devote, zavetnica Monaka, kar je za Monačane zelo pomemben dan v letu.

Profimedia

Po tihem so upali, da se bo vsaj ob tem prazniku prikazala Charlene, namesto nje so lahko gledali prinčevo bivšo. 50-letna Nicole Coste je blestela v nedolžni belini in z zlato masko, ter se udeležila maše v katedrali.

Profimedia

Kako neprijetno sporočilo za Charlene, ki naj bi bila telesno in fizično izčrpana. S Costejevo ima princ celo izvenzakonskega otroka, 18-letnega Alexandra. Ljubimka je lani prožila kar nekaj negodovanja, ko je v intervjujih razpravljala o prinčevi današnji ženi. Med drugim je izjavila, da Charlene zavrača njunega sina in da ga noče ne dvoru.

Profimedia

V času zaroke Alberta in Charlene je bil deček star 7 let, Charlene pa naj bi skrivaj lobirala proti temu, da bi kadarkoli prestopil prag palače. 

Profimedia

Decembra je Nicole za Daily Mail o Charlene dejala: "Ne zanima me, kaj se dogaja z njo. Zakaj bi me moralo? Vse, kar se ji dogaja, je karma." In to še ni vse. Nekdanja stevardesa je dodala tudi: "V Monaku me imajo raje kot Charlene. Res me imajo radi in me spoštujejo." Kasneje je Albert njene izjave označil za neprimerne, očitno pa je svoji nekdanji aferi medtem oprostil.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta