(VIDEO) Monica Lewinsky spregovorila o vsem, kar je imela s Clintonom: "Najhujši trenutki mojega življenja"

D.Ži
09.09.2021 10:40
Najbolj razvpita afera stoletja nikakor ne potone v pozabo. Zdaj je legendarno ljubico na naslovnice vrnila serija.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuter

Ryan Murphy se je odločil tretjo sezono serije Impeachment: American Crime Story posvetiti škandalu, ki spremlja Monico Lewinsky, ljubico nekdanjega ameriškega predsednika Billa Clintona. Brez njenih izjav se projekta ni želel lotiti, zato ji je ponudil priložnost odgovoriti na vsa vprašanja, ki se jim je v preteklosti izogibala. Snemanje serije je Monico spomnilo na številne stare travme, celo tako zelo, da se je morala posvetovati s psihoterapevtom. "Živčna sem, ker bodo ljudje videli nekatere najhujše trenutke mojega življenja in obnašanje, ki ga obžalujem," je Monica nedavno povedala v oddaji Today na televiziji NBC. 

Zgodba ima že kar dolg rep. Spomnimo: Linda Tripp je konec devetdesetih posnela telefonske pogovore med Clintonom in mlado pripravnico Monico Lewinsky. Posnetke je nato predala tožilcu Kennethu Starru, ki je sprožil preiskavo o Clintonovi administraciji. Tako je ves svet izvedel za početje Clintona in komaj 22-letne Monice, ki ga je v Ovalni pisarni oralno zadovoljevala, on pa njo s cigaro. Očitki, sodbe in žaljivke so deževali, Monica se je za nekaj časa povsem umaknila iz javnosti, kasneje pa z intervjuji in knjigami o svoji aferi poskušala tudi nekaj zaslužiti. 

Profimedia

Lewinskyjeva si pozornosti takrat ni želela. Linda Tripp se je predstavljala kot njena prijateljica, a skrivaj posnela kar 22 ur njenih pogovorov. Monica je kasneje večkrat povedala, kako zelo žal ji je za afero, Clinton, ki je ljubimkanje sprva zanikal, pa je kasneje povešene glave trdil, da je šlo le za kratko razvedrilo in nato nadaljeval svoj zakon s Hillary Clinton

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta