(VIDEO) Prvič po okužbi s koronavirusom se je oglasil princ Charles in spregovoril o simptomih

D.Ži
02.04.2020 10:13

Bodoči britanski kralj se je zaskrbljeni javnosti oglasil preko videosporočila in dejal, da je z boleznijo uspešno opravil.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Princ Charles se je končno spet oglasil. Ne da bi ga tako zelo pogrešali, a mnoge je zaskrbelo ob novici, da je bodoči britanski kralj staknil koronavirus. Srečno se je razpletlo. Kraljičin najstarejši sin je posnel video, v katerem je pozdravil svetovno javnost, spregovoril pa je tudi o simptomih. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/B-cdFboA4lk/{/instagram}
"Nedavno sem  doživel okužbo s koronavirusom, k sreči z blagimi simptomi in se zdaj nahajam na drugi strani bolezni, a v nič manjšem stanju splošne izolacije" je začel Charles in prebivalcem Velike Britanije poslal nekaj pozitivne energije, zlasti tistim, ki jim je te dni najtežje.
"To je čudna, frustrirajoča in stresna izkušnja, ko prisotnost družinskih članov in prijateljev ni več mogoča, normalni življenjski vzorci pa kar naenkrat izginejo," je nadaljeval in se zahvalil vsem, ki so v zadnjih dneh mislili nanj, in tistim, ki pomagajo starejšim someščanom. 71-letni princ je sicer ustanovitelj fundacije Age Uk, ki pomaga ljudem v tretjem življenjskem obdobju. Da ima koronavirus tudi sam, je izvedel 25. marca, teden dni kasneje pa so že sporočili, da je princ okreval in da ni več v izolaciji. Javnost ga je prvič po objavi novice videla, ko je zaploskal zdravstvenim delavcem.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta