(VIDEO) Slavna pevka razkrila, da jo je pri 15-ih posililo več moških

14.09.2021 10:21
Alanis Morissette pravi, da je potrebovala več let psihoterapije, da je dojela, da je bila v najstniških letih žrtev spolnega nasilja.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Alanis Morisette during Times Square New Year's Eve Celebration, Tuesday, Dec. 31, 2019, in New York.,Image: 510317483, License: Rights-managed, Restrictions:, Model Release: no, Credit line: Profimedia (foto: Profimedia)
Profimedia

Kanadska pevka Alanis Morissette je v dokumentarcu Jagged priznala, da jo je nekoč več moških spolno zlorabilo. Stara je bila le 15 let, piše portal ET Canada. "Potrebovala sem leta terapije, da sem si sploh priznala, da sem žrtev zlorabe. Vedno bi si rekla, da sem na to pristala, a se nato opomnila, da mi je bilo le 15 let in da pri teh letih na kaj takega pač ne pristaneš. Zdaj vem, da so vsi bili pedofili. To je z zakonom prepovedano posilstvo," pravi 47-letna  Alanis. Imen moških ni razkrila, je pa pojasnila, da je nekaj ljudi vedelo, kaj se dogaja, a so se pretvarjali, da ne slišijo. 

Dokumentarec prikazuje življenje pevke in njeno pot od plesalke v Kanadi do uspešne pevke v Los Angelesu. Premiero bo film naslednji teden doživel na mednarodnem filmskem festivalu v Torontu, slišati je, da Alanis na premiero ne bo, saj s filmom bojda ni zadovoljna. Pevka je posnela skladbo Hands Clean, ki govori o spolni zlorabi otroka. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta