Kateri del telesa najprej umijete pod prho? To razkriva, kako dobri ste v postelji

03.09.2021 12:00
Tisti, ki najprej umijejo pazduhe, so zelo marljivi in v postelji velikodušni ljudje, ki jim je pomembno, da njihov partner uživa. Najbolje se z njimi ujamejo tisti, ki si najprej umijejo ramena.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Če gre verjeti nenavadni teoriji, lahko spolnost nekega človeka ocenimo tudi na podlagi tega, kaj najprej umije, ko stopi pod prho. To naj bi razkrivalo značaj, življenjske prioritete, pa tudi to, kakšen je kdo v postelji. Tisti, ki najprej oprhajo genitalije, naj bi bili zelo sramežljivi, tisti, ki najprej zmočijo obraz, pa naj bi prekipevali od sebičnosti. Kaj najprej oprhate?

Prsi

Ča najprej zmočite prsi, je praktičnost v vašem življenju pomembno stališče. Nimate veliko potrpljenja za ljudi, ki imajo na svet drugačen zorni kot. Ste pa dober spolni partner, ki v postelji rad preizkuša nove reči. Najboljši sopotniki za vas so tisti, ki najprej zmočijo lase. 

Obraz

Denar je za vas izjemno pomemben in naredili boste vse, da boste prišli do njega. Integriteta in dostojanstvo nista ključnega pomena. Prijatelji so za vas pogosto le rekvizit, po katerem sežete, ko nekaj potrebujete. Ste precej sebični, takšni ste pogosto tudi v postelji. Najboljši partner je za vas tisti, ki najprej umije genitalije, ali tisti, ki spada v rubriki "ostalo". 

Profimedia

Pazduhe

Ste marljiv, spoštljiv človek. Ljudem je všeč vaša prizemljenost in radi pomagate drugim. Pogosto se spravite v težave, saj ne znate dobro oceniti, kdaj je vaš sogovornik iskren. V postelji ste velikodušni in zelo pomembno vam je, da partner uživa. Najboljši partner za vas je tisti, ki najprej zmoči ramena.

Genitalije

Ste zelo sramežljiv človek. Manjka vam samozavesti in ljudje se pogosto izživljajo nad vami. Nimate veliko prijateljev, mnogim se zdite dolgočasni in neprivlačni. Hitro odnehate. Presenetljivo pa veljate za nadpovprečnega spolnega partnerja. Globoka, iskrena čustva delite le z redkimi, samo zato v seksu najdete svoj notranji vir moči. Vaš idealni partner je tisti, ki najprej umije obraz ali lase. 

Lasje

Ste umetniški tip. Najbolj srečni ste, ko se lahko ukvarjate s svojimi konjički, pogosto v življenju dosežete več od drugih, saj je talent vaš glavni adut. Denar vam ni tako zelo pomemben, najbolj pa uživate v družbi intelektualcev in umetnikov. Lahko bi rekli, da ste najboljši spolni partner od vseh, saj želite partnerja zadovoljiti do obisti. Radi raziskujete nova področja. Najbolj na kožo so vam pisani tisti, ki najprej umijejo genitalije ali prsi. 

Profimedia

Ramena

Ste rojena zguba. Večina vaših podvigov se konča z neuspehom. Ljudem niste prav zelo všeč, zato veliko časa preživite sami. Svet vidite kot pekel. Denar in moč vam pomenita veliko, a vam manjka sreče, da bi prišli do njiju. Ste slab partner, površni v postelji in težko najdete koga za skupno življenje. Še največ možnosti imate s tistimi, ki najprej umijejo pazduhe. Ljudje, ki najprej umijejo ramena, so pogosto hazarderji in alkoholiki. 

Ostalo

Ste zelo povprečni. Ni dvoma, da posedujete veliko notranje moči, a ljudje to le težko opazijo. Morali bi se naučiti, kako iti skozi življenje bolj avanturistično in tako pokazati svoj potencial. Globoko v duši ste simpatični in nimate veliko muh. V seksu ste povprečni. Sanjarite o številnih položajih, a nimate moči, da bi jih preizkusili. Najboljši partner za vas je tisti, ki najprej oprha obraz, piše Mystical Raven. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta