Živčnost na vrhuncu: Nekdanja Trumpova sodelavka v knjigi razkriva mračne skrivnosti predsedniškega para

28.09.2021 10:27
Stephanie Grisham bo v kratkem izdala razvpito knjigo spominov. V uradu Melanie Trump menijo, da se želi le okoristiti in prikazati v boljši luči.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Stephanie Grisham, nekdanja tiskovna predstavnica Trumpovih, si je bila z nekdanjim predsednikom Donaldom Trumpom in ženo Melanio zelo blizu. 5. oktobra bo izšla njena težko pričakovana knjiga z dolgim naslovom "I'll Take Your Questions Now: What I Saw in The Trump White House", kar bi lahko prevedli kot Zdaj bom sprejela vaša vprašanja: Kaj sem videla v Trumpovi Beli hiši. Razpisala se je bojda o vsem tistem, kar je v zadnjih letih morala obdržati zase, piše The Guardian

Stephanie Grisham je v času Trumpovega mandata v glavnem molčala, zdaj pa očitno pripravlja pravo knjižno bombo. 
Profimedia

Predsedniški kampanji se je pridružila leta 2015, deležna je bila številnih kritik, saj ni sklicala niti ene tiskovne konference, večino Trumpovega mandata pa je molčala. Podrobnosti njenih memoarjev še niso znane, naj bi pa dogodke v Beli hiši opisovala z zornega kota izmišljene osebe. Izvedeli naj bi, da je Melania Trump verjela moževim trditvam, da so volitve leta 2020 bile zrežirane, sabotirane, zato se s svojo naslednico Jill Biden ni hotela srečati na tradicionalni čajanki ob predaji oblasti. 

Reuter

"Ona ve, kje so pokopana vsa trupla, nekatera je zakopala celo osebno, ima lopato. Stephanie pozna skrivnosti o Trumpu, za katere ne ve niti Melania. Gre za skrivnosti, ki bi jih on najraje obdržal zase. Vse to bo v novi knjigi," je medijem povedal neimenovani vir, ki Grishamovo dobro pozna. Knjigo naj bi pisala na računalniku brez internetnega dostopa, uporabljala naj bi tudi šifre in skrivne vzdevke, da obveščevalne službe ne bi zaznale, kaj pripravlja.

Profimedia

Trumpovi naj bi do nastajajoče knjige poskušali priti večkrat. Oglasili so se tudi iz urada Melanie Trump. "Za knjigo se skrivajo očitno nameni. Gre za poskus reševanja po slabo opravljenem delu tajnice za medije, neuspelih osebnih odnosih in neprofesionalnem obnašanju v Beli hiši. Z lažmi in izdajo poskuša ustvariti vtis relevantnosti in zaslužek na račun gospe Trump," so sporočili v imenu nekdanje prve dame.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta