(FOTO) Presenečenje: Nekoč vedno resno Melanio Trump ujeli do ušes nasmejano na zmenku

A.L.
27.02.2021 08:46
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Mnogi so čakali trenutek, ko se bosta nekdanji ameriški predsednik Donald Trump in njegova soproga Melania prvič po tem, ko sta zapustila Belo hišo, pojavila v javnosti. Zdaj so ga dočakali. Trump se je odločil za nekaj romantike in na valentinovo svojo lepo Melanio odpeljal na romantično večerjo. 

Njun zmenek so posnele tudi številne kamere, fotografije, ki so zakrožile po spletu, pa so razkrile, da je Melania za posebno priložnost izbrala elegantno črno obleko s srebrnimi gumbi v obliki cvetja in širokimi naramnicami. Eleganten videz je dopolnila s spuščenimi lasmi in nežnim ličenjem. 

Reuters

Tisto, kar je presenetilo mnoge, pa je sproščenost nekdanje prve dame. Nekoč vedno resna Melania se je ta večer prešerno smejala, s številnimi mimoidočimi je posnela tudi fotografije. Kot kaže, ji nov življenjski slog dobro dene, njena sproščenost pa je navdušila marsikoga.

Reuters
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta