Znana nemška lepotica razkrila: Imela sem afero z Donaldom Trumpom

GR.G.
06.08.2019 11:13
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Verona Pooth
Profimedia

Nekdanja nemška televizijska voditeljica, 51-letna Verona Pooth (prej Feldbusch), je v oddaji na televiziji Vox priznala, da se je med njo in ameriškim predsednikom Donaldom Trumpom pred leti nekaj pletlo. Preden je postala znan obraz nemške televizije, je bila v Boliviji rojena lepotica zelo uspešna tudi na lepotnih tekmovanjih. Zmagala je na tekmovanju za mis Hamburga, pa mis Nemčije, ter je leta 1993 zastopala Nemčijio na tekmovanju za mis sveta.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B0JiE08ojTF/{/instagram}
Dve leti pozneje pa si je v Atlanti prislužila naziv Miss American Dream, izbor pa je organiziral poslovnež Trump, zdajšnji predsednik ZDA. Ta je bil tudi več let organizator lepotnega tekmovanja Miss Universe.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B0eNQKBIaaC/{/instagram}
Poothova je sedaj povedala, da je naziv Miss American Dream verjetno osvojila le, ker je imela s Trumpom afero. Podrobnosti ni razkrila. "Bilo nas je sto mednarodnih lepotnih kraljic. Njegov ded prihaja iz Nemčije. Zmeraj je prihajal do mene, ker sem bila mis Nemčije in se je zanimal za državo. Tako sva imela majhno afero. Po tem sem zmagala. Le zakaj bi sicer, če dobro razmislim," je po pisanju Stern.de dejala Poothova. Kaj natančno si 51-letnica razlaga pod pojmom afera, natančneje ni razložila. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/Byo-TshoEma/{/instagram}
Že meseca februarja letos je v pogovorni oddaji na ZDF povedala, da je takrat bivala v istem hotelu kot Trump, ki jo je nato osebno leta 1995 okronal za Miss American Dream. Lepotica naj bi še danes imela spravljeno osebno telefonsko številko 73-letnika. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/BuzFHL8jO1K/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta