Padli agrokorjevec Ivica Todorić bi šel v politiko, reševat ... Hrvaško

24.12.2018 14:52

”Po dveh letih mandata vlade Andreja Plenkovića je Hrvaška socialno, družbeno in gospodarsko popolnoma uničena, devastirana, imamo kaos in diktaturo," se je oglasil v čakanju na sodni proces.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ivica Todorić
Reuters

Ivica Todorić, zadovoljen, ker tudi po dvajsetih mesecih proti njemu na Hrvaškem (še) ni vložena obtožnica, se pripravlja politično aktivirati, da spremeni "katastrofalni položaj Hrvaške", piše hrvaški tednik Globus. No, če bo našel somišljenike in če ne bo imel nad glavo sodnih postopkov, pogojnike le doda tednik v odzivu na Todorićevo sporoćilo javnosti, ki gre takole: ”Po dveh letih mandata vlade Andreja Plenkovića je Hrvaška socialno, družbeno in gospodarsko popolnoma uničena, devastirana, imamo kaos in diktaturo, vsak dan gledamo rušenje institucij, smo najslabša članica Evropske unije, zadnji smo po vseh kazalnikih, na dnu! Republika Hrvaška danes ni dežela znanja, vladavine prava, ni država, ki ji je mar demografski status, ekonomski položaj državljanov niti države." Zbrati da je zato treba vse sile, da se na najbolj funkcionalen način realizirajo nacionalni interesi. "To koruptivno, nesposobno diktatorsko oblast je treba preprosto izbrisati, da bi svoji domovini in našim otrokom zagotovili boljšo prihodnost." Tako padli agrokorjevec. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta