V potresu umrla tudi kapetan turške rokometne reprezentance in njegov sin

A.L.
14.02.2023 12:26

"Cemal Kutahya je bil človek in športnik z velikim srcem in kapetan v pravem pomenu besede."

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Iz Turčije osem dni po uničujočem potresu še vedno prihajajo nova poročila o preživelih v katastrofi, ki je po nekaterih podatkih terjala več kot 37.500 življenj. A več kot zgodb s srečnim koncem je tistih, ki so se končale tragično. Med žrtvami sta tako tudi kapetan turške rokometne reprezentance Cemal Kutahya in njegov 6-letni sin Cinar, je potrdila turška rokometna zveza (THF). "Z globoko žalostjo smo sprejeli novico o smrti našega dragega Cemala Kutahyja, kapetana moške rokometne reprezentance, in njegovega sina Cinarja, ki sta bila pokopana pod ruševinami hiše, v kateri sta živela v Antakyi."

Oglasil se je tudi Ugur Kilic, predsednik turške rokometne zveze: "Cemal Kutahya je bil človek in športnik z velikim srcem in kapetan v pravem pomenu besede. Objel si sina, šel si v nebesa. Zelo sem užaloščen. Cemalove žene in tašče še nismo našli. Delamo na tem."

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta