V zrušenju vrtiljaka v Srbiji poškodovanih več kot deset otrok

STA, A.L.
08.05.2024 16:52

V Kuršumliji na jugu Srbije se je danes zrušil vrtiljak, pri čemer je bilo poškodovanih več kot deset otrok, od tega en huje, so sporočile srbske oblasti.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

13-letnico so nezavestno prepeljali v klinični center v Nišu, njeno življenje pa naj bi bilo ogroženo. Deset otrok oskrbujejo v zdravstvenih domovih v Kuršumliji in bližnjem Prokuplju.

Nesreča se je zgodila okoli 13.30, ko se je na platoju ob kuršumlijski avtobusni postaji odlomil del konstrukcije vrtiljaka, ki je v času sejma tam tradicionalno postavljen, poroča srbska tiskovna agencija Tanjug.

Sedem otrok oskrbujejo v zdravstvenem domu v bližnjem kraju Prokuplje in niso življenjsko ogroženi. Tri so za potrebe nadaljnjih preiskav zadržali v zdravstvenem domu v Kuršumliji, dva pa so po oskrbi poslali domov.

Po besedah tiskovnega predstavnika niškega kliničnega centra je še en otrok na poti v njihovo ustanovo, navaja srbski portal televizije N1.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta