(VIDEO) Našli so ju objeta pod ruševinami: Prišla sta v Turčijo, da bi si ustvarila družino

A.L.
15.02.2023 10:41

Alexa in Veroniko je pod ruševinami našel njegov brat.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Alex in Veronika Ilgin sta med več kot 30.000 žrtvami strašnega potresa, ki je prizadel Turčijo. Našli so ju objeta na postelji pod betonsko ploščo v njunem domu v Iskenderunu ob obali. Par se je iz ZDA preselil v Turčijo, da bi tam začel postopek oploditve z biomedicinsko pomočjo in si ustvaril družino. Poročila sta se lani julija in januarja prišla živet v Alexovo rojstno mesto Iskenderun. Par je živel v petnadstropni stavbi, ki jo je potres zravnal z zemljo. V tragičnem potresu je življenje izgubilo na desetine članov Alexove širše družine, le redko kdo je ostal živ.

Alexa in Veroniko je pod ruševinami našel njegov brat. "Bila sta objeta, v postelji, na njiju pa je bil kup betona. Nista imela niti časa, da bi vstala," je povedal Alexov najboljši prijatelj Vasilious Poulos in dodal, da je le dan prej Alexov brat izpod ruševin potegnil njuno mamo, ki nesreče prav tako ni preživela.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta