18.02.2024 00:01
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Začnite razmišljati o dodatnem izobraževanju, saj se vam bo to obrestovalo, odprle se vam bodo povsem nove možnosti. V družini bo prevladovalo mirno ozračje, večjih pretresov ne bo. Partnerski odnosi bodo postali toplejši. Privoščite si počitek.

Možen je manjši prehlad, ni pa izključeno tudi poslabšanje kroničnih bolezni, zato poskrbite za ustrezne ukrepe. Obiskati boste morali tudi zobozdravnika. Na splošno v tem tednu ne bo vse potekalo po vaših zamislih.

Denarno boste dobro preskrbljeni. Premislite in vložite v dolgoročno naložbo ali pa denar preprosto zapravite zase. V tem času lahko pričakujete tudi nepričakovan dobiček ali nasledstvo. V sebi boste odkrili nova čustva in nepričakovane strasti. Presenečenje.

Na poslovnem področju se vam bodo odprle nove možnosti, o katerih morda niste nikoli razmišljali. Bodite pripravljeni na zmago! Poskušajte se znebiti vse negativne čustvene navlake. Že v kratkem se vam obetajo prijetna doživetja znotraj družine ali v osebnem življenju. Razgibajte se.

Presenečenje, ki vas čaka ob koncu tedna, bo tako veliko, da boste v trenutku pozabili na vse, kar je bilo slabega. Še v pravem času boste rešili zamujeno. V odnosih z nasprotnim spolom bodo izbruhnile nekatere nejasnosti.

Prve dni v tednu boste polni dvomov in bali se boste razočaranja. Na zunaj boste kazali vesel obraz, a znotraj vas bo razjedalo tisoč vprašanj in več. Ne, da je resnica boleča, a nekaterih dejstev si ne boste mogli priznati. Vrteli se boste v krogu. Umirite se.

V prihajajočem obdobju se boste morali kar večkrat prilagajati tako na delovnem mestu kot med bližnjimi. Nikar tega ne vzemite preveč za hudo, ampak za občasno orožje proti hudi jezi. Malo več se gibajte.

Končno boste naredili nekaj za sebe, naj bo to za zdravje oziroma dobro počutje ali pa nakupovanje na razprodajah. To sta res dve skrajnosti, a vsakih pet minut bo dobrodošlih v vašem napetem, hitrem ritmu vsakdana. Romantična poznanstva bodo prinesla veliko novega v vašem življenju.

Vsaka dejanja pustijo za seboj posledice. Čeprav boste vse to vedeli, se ne boste umaknili oziroma izognili neprijetni situaciji. Trenutno res ne veste, kako, a pokazale se vam bodo nove možnosti, kar vas bo pripeljalo do uspešnega zaključka.

V tem tednu boste zelo cenili pogovore v dvoje. Imeli boste vlogo poslušalca in tudi govorca. Obojestransko bo obrodilo sadove na različnih področjih. Zaradi financ boste negotovi, a ne za dolgo. Kot po navadi boste tudi tokrat izdelali popoln načrt. A kljub temu bodite previdni.

Ne drugih, ampak sebe boste najbolj presenetili, ko se boste ujeli, da razmišljate o daljni prihodnosti. Vznemirjalo vas bo vprašanje, kako povečati družinsko blaginjo. Za odplačilo dolgov vas čaka veliko dela, pri čemer boste za marsikaj prikrajšani.

Znaki utrujenosti so lahko tudi znanilci prehladnih obolenj. Bolezni se otepate, a tokrat vam nekaj dni poležavanja ne uide. Poizkusili boste vse to vzeti za podaljšan dopust in na koncu vam bo še postalo všeč.

 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta