horoskop

09.07.2023 00:01
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Upoštevajte družinske razmere, partnerjeve sposobnosti in njegove sorodnike. Okoliščine ne bodo ves čas primerne, da se uveljavite v vseh teh odnosih. Morda vam je bolj naklonjen le zadnji del meseca, prej bodo velike spremembe in neprijetna trenja.

Opravite s svojim ponosom, sicer boste zamudili najbolj vroče trenutke v ljubezni. Ponovno srečanje z nekom iz preteklih dni vam bo dobrodošlo, saj bosta nadaljevala tam, kjer sta končala. Poslovni partner vam utegne prinesti novo možnost za zanimivo delo in hiter dobiček.

V službi se boste morali lotiti dodatnih nalog. Ker ste v uspešnem obdobju, jim boste zlahka kos. Da si želite razgibanega življenja, ni nič slabega. Toda zanj boste morali največ narediti sami. Dobili boste priložnost za popravni izpit.

Nasprotna stran vam je že pred časom pokazala svojo zainteresiranost in čaka na vašo potezo. A te ni od nikoder. Brez nič ni nič! Zato se morate začeti zavedati, da je treba za srečo tudi kaj narediti. Za to nikoli ni prepozno. Nehote se boste zapletli v brezizhoden spor.

Na delovnem mestu se vam obeta zelo pomemben pogovor. Izid bo odvisen od vašega pristopa. Od vas bodo pričakovali samozavestnost in glejte, da boste dali vse od sebe. S tem se boste končno naučili, da si ceno postavljate sami.

Na vse načine se boste izogibali različnim skrajnostim in se skušali obdržati v zlati sredini. Večinoma vam bo to uspelo, zato boste še kar zadovoljni sami s sabo. Napovedujejo se vam pozitivne poslovne spremembe, zelo jih boste veseli.

Nasmejani in z obilico dobre volje boste reševali situacije, v katerih se boste znašli, in pomagali tudi drugim, ki bodo manj uspešni. V krogu najbližjih se boste dobro počutili in dopust posvetili vsemu, kar sodi zraven.

Z ljubljeno osebo si privoščita nekaj romantičnih trenutkov v dvoje. Več zapletov bo na poslovnem področju, toda uspešnost bo zagotovljena, če boste opravljali rutinsko delo in vse dobro premislili, preden poženete kolo sreče. Zmanjšajte stroške!

Če sta že zrela za poroko, se odločita za ta korak sedaj. Načrtujte družino ali nov naraščaj, v pomoč so vam lahko starši in prijateljski pari. Poslovno pot, študij ali potovanje v oddaljeno deželo izpeljite ob upoštevanju vremenskih napovedi.

Vaš miselni proces je zahteven, potrebujete nekaj časa, da dojamete, da opravljate svoj del naloge, da ste aktivni v vlogi, ki vam je namenjena. Ko začutite, da je pravi čas za akcijo, naredite, kar se vam zdi potrebno.

Bolj je nekdo drugačen od vas, več se od njega lahko naučite. Ni pa treba, da takega človeka posnemate. Ste taki, kot ste, morate pa imeti dovolj podatkov, kako poteka življenje v vaši okolici. Šele potem najdete svojo vlogo. Nekdo vam ves čas stoji ob strani. Darilo.

Vaše življenje je nenehno povezano z drugimi ljudmi, čeprav veliko časa preživite sami. Pomislite na vse lepe trenutke, ki jih doživite ob srečanju s pravo osebo. Na nekem srečanju boste utrdili prijateljske vezi.

 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta