horoskop

03.12.2023 00:01
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Prve dni v tednu boste polni dvomov in bali se boste razočaranja. Na zunaj boste kazali vesel obraz, a znotraj vas bo razjedalo tisoče vprašanj. Resnica ne da je boleča, a nekaterih dejstev si ne boste mogli priznati.

Naj vas ne preganjajo negotovost in dvomi. V tem tednu boste zelo cenili pogovore v dvoje. Imeli boste vlogo poslušalca, pa tudi govorca. Obojestransko bo obrodilo sadove na različnih področjih. Zaradi financ boste negotovi, a ne za dolgo.

Kot po navadi boste tudi ta teden izdelali popoln načrt. Vse delovne obveznosti boste opravili brez težav. Začnite razmišljati o dodatnem izobraževanju, saj se vam bo to obrestovalo, odprle se vam bodo povsem nove možnosti.

V družini bo prevladovalo mirno ozračje, večjih pretresov ne bo. Privoščite si počitek. Denarno boste dobro preskrbljeni. Dela vam bodo šla gladko od rok, kar vas bo napolnilo z občutkom, da ste naredili pomemben korak.

Premislite in vložite v dolgoročno naložbo ali pa denar preprosto zapravite zase. Pred vami so prijetna doživetja. Na poslovnem področju se vam bodo odprle nove možnosti, o katerih niste morda nikoli razmišljali.

Vzpostavili boste nove, zanimive stike in dobili priložnost pokazati izkušnje. Bodite pripravljeni na zmago! Poskušajte se znebiti vse negativne čustvene navlake. Presenečenje, ki vas čaka ob koncu tedna, bo tako veliko, da boste v trenutku pozabili na vse, kar je bilo slabega.

Še ob pravem času vam bo uspelo rešiti zamujeno. V odnosih z nasprotnim spolom bodo izbruhnile nekatere nejasnosti. Pred vami je obdobje, ko boste zaupali le sebi, saj boste imeli občutek, da ni človeka, ki bi vam stal ob strani.

Končno boste naredili nekaj zase, pa naj bo to zaradi zdravja oziroma dobrega počutja ali pa le nakupovanje na razprodajah. To sta res dve skrajnosti, a vsakih pet minut bo dobrodošlih v vašem napetem, hitrem ritmu vsakdana.

Trenutno res ne veste, kako ukrepati, a pokazale se vam bodo nove možnosti. Vedno živite vsak dan sproti in se ne ukvarjajte z mislijo za več dni vnaprej. Ne drugih, sami sebe boste najbolj presenetili, ko se boste ujeli, da razmišljate o daljni prihodnosti.

Vznemirjalo vas bo vprašanje, kako povečati družinsko blaginjo. Znaki vaše utrujenosti so lahko tudi znanilci prehladnih obolenj. Bolezni se otepate, a tokrat vam nekaj dni poležavanja ne uide. Poizkusili boste vse to vzeti za podaljšan dopust in na koncu vam bo še postalo všeč.

Obetajo se vam prijetna doživetja v družinskem krogu. Možen bo manjši prehlad, ni pa izključeno tudi poslabšanje kroničnih bolezni, zato poskrbite za ustrezne ukrepe. Obiskati boste morali tudi zobozdravnika.

Čustvena vprašanja bodo še vedno v ospredju. Premislite, kako izboljšati partnerski odnos. Ljubljeni osebi pokažite, da jo imate radi. Osamljenim se obeta ljubezenska zveza. Pazite na vaše zdravje, v zaprtih prostorih je polno virusov.

 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta