(TEMNA PLAT) Morilski pohodi bratov in sester zaradi koristoljubja, želje po slavi, sovraštva

Zora Štok Zora Štok
26.06.2022 05:30
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Robert in Michael Bever sta hotela zasloveti s serijo umorov. Ko sta umorila pet članov svoje družine, je bilo njunega pohoda konec.
Robert in Michael Bever sta hotela zasloveti s serijo umorov. Ko sta umorila pet članov svoje družine, je bilo njunega pohoda konec.
Reuters
Brat in sestra umorila mater in stare starše. Brata umorila starše, dva brata in sestro. Trije bratje ustrelili štiri mladostnike, ki jih sploh niso poznali ... To je le nekaj primerov, v katerih so sorojenci skupaj zagrešili najhujše zločine.

Eden najbolj zloglasnih zločinov iz koristoljubja, ki so jih v okviru družine zagrešili sorojenci, sega v leto 2004, v mesti Noblesville in Indianapolis v ameriški zvezni državi Indiana. Takrat 29-letni Kenneth Allen in njegova deset let mlajša sestra Kari sta namreč umorila svojo mamo ter babico in dedka. Vse zaradi pričakovanja, da se bosta tako polastila 200 tisoč dolarjev, kolikor so imeli stari starši prihrankov.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Preberite celoten članek

Sklenite naročnino na Večerove digitalne pakete.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
  • Obiščite spletno stran brez oglasov.
  • Podprite kakovostno novinarstvo.
  • Odkrivamo ozadja in razkrivamo zgodbe iz lokalnega in nacionalnega okolja.
  • Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta