Konec najbolj nadležne ljubezenske zgodbe

Denis Bende Živčec Denis Bende Živčec
24.08.2024 05:35

Njen novi album so kritiki označili za zelo povprečen, prodaja vstopnic za koncerte ne dosega pričakovanj, dokumentarec pa je postal neusahljiv vir navdiha za internetne šale.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Pravljični zakon ni trajal dolgo. Zakon z Benom je bil zanjo že četrti, zanj drugi.
Profimedia

Zadnje leto je toliko govorila o tem, kako popoln je njen zakon in kako fantastičen par sta in kako srečna sta, da je bilo že povsem jasno, da se bosta prej ali slej razšla. Pretirano osladna samopromocija, ki je služila oglaševanju njenih aktualnih projektov, je v očeh nekaterih naredila iz njiju enega najbolj antipatičnih parov na ameriški sceni, sploh, ker smo njega videvali vse redkeje, ko pa so ga paparaci kje opazili, je bil praviloma videti zelo zaspano, nataknjeno in zdolgočaseno. Nemogoče je bilo skriti, da so vrtnice po dveh letih že povsem ovenele. Zdaj "najlepša hollywoodska ljubezenska zgodba" dobiva še pravno obliko. Po mesecih govoric se je zakon Jennifer Lopez in Bena Afflecka tudi uradno končal. Po dokumentih, ki jih je pridobil BBC, je igralka in pevka v torek vložila zahtevo za ločitev na višjem sodišču okrožja Los Angeles. Dokumenti kažejo, da je ob poroki zakonsko spremenila priimek v Affleck, v zahtevku za ločitev pa ni navedla podrobnosti o predporočni pogodbi. Dokument tudi navaja, da mora par deliti finančne informacije, vključno s trenutnimi prihodki, stroški, premoženjem in dolgovi.

Kmalu bosta žagala pohištvo in milijone

V dokumentu je še zapisano, da sta oba pooblaščena za razkritje kakršnih koli sprememb v svojih financah, "dokler ne bo dosežen končni dogovor o vseh finančnih zadevah". Jennifer Lopez ima 60 dni časa, da predloži svoje finančne dokumente, Affleck pa bo imel nato 60 dni časa, da stori enako. Tuji mediji so skušali vzpostaviti stik z igralcema, a se še nista odzvala. Par se je julija leta 2022 poročil v Las Vegasu, mesec kasneje pa sta imela veliko slovesnost.

No, so pa paparaci po dolgem času medtem opazili vsaj njega. Zdelo se je, da je Ben Affleck dobre volje, ko se je v torek zjutraj vrnil v Los Angeles z bivšo ženo Jennifer Garner na dan druge obletnice zakona z bodočo bivšo ženo Jennifer Lopez le nekaj ur prej, preden je ta vložila zahtevo za ločitev. 52-letnega igralca so opazili, ko se je vračal na Zahodno obalo, potem ko je hčerko Violet odpeljal na kolidž v Connecticut. Poleg Jennifer Garner, od katere se je ločil leta 2018 po 13 letih zakona, je zvezdnika ob izstopu iz zasebnega letala spremljal njun srednji otrok Fin. Dobitnika oskarja so fotografirali tudi, ko je Jennifer Garner peljal na sprednjem sedežu svojega črnega BMW-ja, zapuščala sta letališče. Ne zdi se, da bi zaradi ločitve od vse manj priljubljene latinozvezdnice kaj posebej trpel.

Ni šlo prezreti, da sta si iz meseca v mesec šla le še bolj na živce.
Profimedia

Ne glede na to, kako se je nekaj časa trudila utišati govorice, da je njen zakon v razsulu, je počilo. J.Lo je julija praznovala 55. rojstni dan. Na Instagramu je objavila dve fotografiji s praznovanja. Pokazala je torto in rože, nato pa se zahvalila oboževalcem. "Dobila sem rojstnodnevne čestitke z vsega sveta. Nasmejala sem se in potočila nekaj solz. Imam najboljše oboževalce na svetu, sploh ne morem razložiti, kako ganjeno in blagoslovljeno se počutim, da vas imam v svojem življenju. Najlepša hvala," je napisala igralka in pevka. "Še vedno se počutim kot dekle, polno energije in poguma, da zavzamem svet, a hkrati nežno in krhko. Želim, da veste, da ste moje največje darilo. Ob moji družini in prijateljih ste bili vedno tukaj zame. V dobrih in slabih časih se lahko vedno zanesem na vas in vašo skrb, razumevanje, zvestobo in - kar je najpomembneje - vašo ljubezen," je dejala Jennifer Lopez oboževalcem. Praznovala je v svoji vili v ameriškem letovišču Hamptons. Objavila je tudi fotografijo, na kateri nosi kopalke. "Ne morem verjeti, da imaš 55 let. Staraš se kot dobro vino," so ji v komentarjih zapisali oboževalci. Jennifer Lopez pa ni nikjer omenila Bena, ki se ni pojavil niti na njeni rojstnodnevni zabavi. V tistem času sta v prodajo dala tudi svojo megalomansko vilo na Beverly Hillsu, kar so poznavalci razumeli kot tiho potrditev, da je še en njun zakon splaval po vodi. Postajalo je neprijetno.

Neprijetna vprašanja so se kopičila

Maja je bila zvezdnica v Mexicu Cityju, da bi promovirala svoj novi Netflixov film Atlas. Novinar se je odločil, da jo pred vsemi povpraša o njenem domnevno razmajanem zakonu z Benom Affleckom. "Je vaša ločitev od Bena Afflecka resnična? Te govorice?" jo je v sobi, polni osuplih novinarjev, vprašal, J.Lo pa se je le nasmehnila. "Kaj je resnica? Za mehiške medije, kaj je resnica o tej situaciji?" je dodal. Simu Liu, Jenniferin soigralec iz novega filma, je takoj posredoval. "V redu, tega ne bomo storili. Najlepša hvala, fantje, res cenimo to. Hvala," je rekel, poskušal prezreti zelo osebno vprašanje, namenjeno J.Lo, in prešel na novo temo. Jennifer Lopez se je nato nagnila k novinarju in rekla: "Zmorete bolje od tega." Nato se je spet vključil Liu in rekel novinarju: "Dajte no, ne prihajajte s tako energijo, prosim." Nato je Liu začel govoriti o Jennifer. "Če bi lahko za konec povedal samo še eno stvar. Jen je producentka tega filma in razlog, da sem tukaj, in zakaj je Sterling sodeloval v tem čudovitem filmu, je, ker je Jen res mar. Jen skrbijo stvari, kot sta zastopanost in raznolikost, ona je šefinja," je rekel. Mnogim je všeč, kako je pomagal Jennifer v neprijetni situaciji. Jennifer Lopez je tiskovno konferenco končala v španščini: "Hvala. Nihče me sicer ni nič vprašal v španščini, ampak v redu."

Na premieri njenega filma sta se celo javno sprla.
Profimedia

Atlas je ameriški znanstvenofantastični akcijski triler, ki ga je režiral Brad Peyton, scenarij sta napisala Leo Sardarian in Aron Eli Coleite. V filmu igrajo Jennifer Lopez, Simu Liu, Sterling K. Brown in Mark Strong.

Težko je oceniti, kaj Jennifer trenutno bolj boli. Propadli zakon ali to, da se je vse več oboževalcev začelo obračati proti njej. Zdi se, da so je siti. Aprila je postala obraz nove kolekcije spodnjega perila italijanske znamke Intimissimi, a mnogi nad tem niso bili pretirano navdušeni. Zvezdnica je pozirala v spodnjem perilu iz nove kolekcije, fotografije pa objavila na svojem Instagramu. Kljub temu da je pevka pokazala brezhibno postavo, so jo spletni sledilci ostro kritizirali. "Kako obupano je to. Ne zna peti, zato zdaj dela reklame." "Punca, umiri se in prepusti oder drugim. Počivaj. Čas je, da odnehaš." "To je le še en dokaz, da je njen album popoln neuspeh." "Tako se trudi, da ne vem, kaj bo sledilo, morda jo bomo videli zgoraj brez?" To so le nekateri zelo pikri komentarji. Roko na srce, močno škripa tudi v njeni karieri. V svoj zadnji projekt je vložila 20 milijonov dolarjev, a je zelo hitro šlo vse v napačno smer in postala je tarča neštetih spletnih šal. Njen zadnji album "This is Me... Now", ki ga je agresivno reklamirala kot nekakšen vrhunec svoje glasbene kariere, ni naletel na dober odziv, mnogi pravijo, da je njena glasbena kariera že leta v zatonu. V nov album, film in dokumentarno serijo je vložila goro denarja, predvsem za snemanje spremljevalnega dokumentarca "The Greatest Love Story Never Told", v katerem je posnela celoten proces nastajanja tega dolgotrajnega in mukotrpnega projekta. Album so kritiki označili za zelo povprečen, prodaja vstopnic za koncerte ne dosega pričakovanj, dokumentarec pa je postal neusahljiv vir navdiha za internetne šale. Očitajo ji, da naj bi film bil le obupan poskus "normalizacije" in da se v njem poskuša na vse pretege prikazati kot preprosto dekle iz Bronxa, čeprav je v resnici zelo daleč od tega.

Večkrat sta se pričkala kar na gala dogodkih

V zadnjih mesecih je le malokdo lahko zamudil promocijo albuma "This is Me ... Now", ki ga je reklamirala z izjemno vsiljivo kampanjo in o njem govorila, kamorkoli je prišla. A svet v njej že kar nekaj let bolj vidi igralko kot pevko, predvsem pa je J.Lo pojem klasične hollywoodske zvezdnice, o kateri se govori predvsem v kontekstu ljubezenskih razmerij, čustvenih dram in provokativnih modnih kombinacij.

Da stvari ne gredo v pravo smer, so opazovalci prvič zaslutili februarja, ko sta se J.Lo in Ben skupaj udeležila premiere njenega filma. Premiera je potekala v sloviti dvorani Dolby Theatre. Zvezdnika sta na dogodek prišla vsa bleščeča in smejoča, nato pa so stvari hitro zdrknile navzdol. Zdi se, da se je tekom večera Benovo razpoloženje drastično spremenilo, piše portal TMZ, ki je objavil video, v katerem vidimo, da je med zakoncema očitno prišlo do prepira. Ben je krilil z rokami, kazal nase in ženi opazno vznemirjeno nekaj govoril. Sredi polne dvorane sta očitno našla dovolj časa in prostora za zakonski prepir, kaj ju je tako vznemirilo, pa ne ve nihče. Nasploh se zdi, da je Ben na družabnih dogodkih pogosto slabo razpoložen.

Medtem ko je J.Lo vlagala ločitvene papirje, je bil Ben v družbi svoje bivše žene Jennifer Garner, s katero je zaradi hčerke pogosto v stikih.
Profimedia

Novembra leta 2022 je J.Lo v intervjuju glasno razmišljala o tem, kako se je počutila, potem ko sta leta 2004 z Benom nepričakovano razdrla svojo prvo zaroko. "Ta razhod in vse po njem je bilo zame tako boleče. Ko sva pred 20 leti odpovedala poroko, je bilo moje srce zlomljeno kot še nikoli v življenju. Iskreno, počutila sem se, kot da bom umrla," je takrat 53-letnica iskreno priznala za Page Six. "Potem sem se naslednjih 18 let samo vrtela v krogu in preprosto nisem mogla tega narediti prav. Toda zdaj, 20 let pozneje, sem dočakala srečen konec. To je pravzaprav konec, ki se v Hollywoodu nikoli ne zgodi," je dodala. S takrat 50-letnim Affleckom sta 17 let po prvem razhodu obnovila svojo romanco, ob čemer so nekateri točili solze ganjenosti. "Zdaj razmišljam o sporočilu albuma - če imaš, tako kot jaz, obdobja, ko izgubiš upanje in skoraj obupaš, ne odnehaj. Prava ljubezen res obstaja in nekatere stvari trajajo večno, to je resnica. Želim poslati to sporočilo svetu, hkrati moram ostati ranljiva," je dejala ona. Aprila leta 2021 so mediji poročali, da se je stara ljubezen po njenem razhodu z bivšim zaročencem Alexom Rodriguezom spet razplamtela. Leto kasneje sta se z Affleckom zaročila, julija leta 2022 v Las Vegasu pa tudi čisto zares poročila. Uradna poročna slovesnost je mesec kasneje potekala na Affleckovem posestvu v Georgii, tam so bili tudi številni njuni slavni prijatelji, med njimi Matt Damon in Kevin Smith. Poročnega obreda sta se udeležila tudi Jenniferina otroka Max in Emme s pevkinim nekdanjim možem Marcom Anthonyjem ter Affleckovi otroci - Violet, Seraphina in Samuel - z Jennifer Garner. Govorice se zdaj ukvarjajo tudi z vprašanjem, v kakšni obliki se je Jennifer Garner vrnila v Benovo življenje. Kot kaže, vrli J.Lo materiala tudi za naslednji album in dokumentarec ne bo zmanjkalo.

 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta