Ginekologinja presenečena: Mati mesec dni po porodu dečka rodila še dvojčka

A.S.
29.03.2019 19:51

20-letna Arifa Sultana iz Bangladeša je prejšnji mesec rodila dečka, vendar zdravniki takrat niso opazili še ene nosečnosti.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Bangladeška mati je presenetila zdravnike, ko je 26 dni po porodu dečka rodila še zdrava dvojčka - zdravniki namreč takrat niso odkrili nosečnosti. "Ni vedela, da je noseča z dvojčki - voda ji je znova odtekla 26 dni po prvem porodu," je povedala ginekologinja Sheila Poddar.
Po naravnem porodu je pozneje Poddarjeva izvedla še carski rez, ki je v petek prinesel na svet dečka in deklico, mati pa je iz porodnišnice odšla v torek s tremi zdravimi novorojenčki. Ginekologinja pravi, da ni bilo nobenih težav. "Takšnega primera še nisem zasledil v svoji 30-letni karieri," pravi Dilip Roy, glavni zdravnik v okolišu Jessore, ki je tudi dom 20-letnice. Roy se sprašuje, kako v bolnišnici zdravniki že prej niso odkrili druge nosečnosti.
Kljub temu, da Sultana izhaja iz revne družine in je vesela treh otrok, se počuti zaskrbljeno, kako bo lahko vse vzgojila. Njen mož namreč v službi zasluži le 6.000 taka (63 evrov) na mesec. "Ne vem, kako bomo uspeli s takšno odgovornostjo in tako malo denarja," še dodaja Sultana.
Njen mož Sumon Biswas vseeno pravi: "To, da so vsi otroci zdravi, je Alahov čudež – potrudil se bom, da bomo srečni." Otroke sta poimenovala Ifad Islam Noor, Mohammad Huzaifa in Jannatul Mawa Khadija, poroča Guardian.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta