Jaz, jaz in jaz: Ta 3 nebesna znamenja so najbolj egoistična

D.Ži
22.01.2021 10:09
Med nami so ljudje, ki ne vidiljo dlje od konice svojega nosu.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Vsak od nas pozna kakšno osebo, za katero menimo, da je velik egoist. Pogosto so takšne osebe nase zelo osredotočene zaradi uspeha, videza ali drugih reči, zaradi katerih mislijo, da so nad drugimi. Če verjamemo astrologiji, je egoizem povezan tudi z nebesnim znamenjem, v katerem je bila oseba rojena. Egoisti se rojevajo  v vseh znamenjih, a jih bojda še posebej pogosto srečamo v teh treh, piše Elite Daily

Profimedia

Lev

Levi so prepričani, da so kraljevske visokosti. Ko vidijo, da niso v središču pozornosti, bodo naredili sceno samo zato, da bi pritegnili pozornost drugih.

Kozorog

Kozorogi se zelo radi hvalijo z uspehom in si želijo, da vsi o njih mislijo le najboljše. V vsem želijo biti najboljši in pripravljeni so celo sabotirati konkurenco, ko začutijo, da jih bo nekdo prekašal. 

Vodnar

Vodnarji so zelo družabni in pretkani. Prepričani so, da lahko uresničijo vse, kar so si zamislili, in ne bodo nehali poskušati. Gredo z glavo skozi zid. Na druge pogosto gledajo z viška in uživajo v občutku, da so pametnejši od okolice. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta