Veliko razočaranje: Zadel šestico, a ostal brez denarja. Razlog pa ...

A.L.
20.11.2019 14:00

Sreča se je kmalu razblinila.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

71-letni Rainer Henning iz Nemčije je pred dnevi doživel hudo razočaranje. V trafiki, ki jo vodi že več kot šestnajst let, je vplačal loto listek in po nekaj dneh ugotovil, da je bila sreča tokrat na njegovi strani. 71-letnik iz Frankfurta je zadel šestico, kar pomeni, da bi v žep moral pospraviti 24.000 evrov.
A sreča se je kmalu razblinila. Ker je Henning listek unovčil v trafiki, ki jo vodi sam, je ostal brez vrtoglavega zneska. Iz loterije so mu sporočili, da je to prepovedano, na ta način pa želijo preprečiti predvsem odvisnost od iger na srečo. Rainer Henning je priznal, da je bil to zanj velik šok, ob tem pa je razkril tudi svoje načrte. Pridobljen denar je želel dati na stran, na ta način malce "okrepiti" svojo pokojnino in čez dve leti trafiko zapreti. Kot kaže, to ne bo mogoče, 71-letnik, ki loto vplačuje že več deset let, pa bo na srečo moral še malce počakati.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta