(VIDEO) Vplivnež prišel v Slovenijo in sporočil: “O moj bog, Slovenija dela najboljše čevapčiče"

Asja Lednik
01.09.2021 13:59
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
cevapcici 2965993_1920 (tags: Nedeljska_izdaja - Četrtek - 30112017 - cevapcici2965993_1920) (foto: Neznan)
Neznan

Ko govorimo o tistih, ki so uspeli čez noč, lahko na seznam zagotovo uvrstimo tudi 21-letnega Američana Justusa Reida. Ta je z objavljanjem posnetkov na družbenem omrežju TikTok začel šele pred dobrimi štirimi meseci, a je do danes zbral že več kot 200 tisoč sledilcev. Med njimi je tudi nekaj Slovencev. Reid sledilce namreč zabava s svojim navdušenjem nad Balkanom in njihovo kulinariko, tu in tam se pozabava celo s prepevanjem balkanskih in slovenskih uspešnic.

Pred časom je na TikToku izrazil željo po obisku balkanskih držav, a je priznal, da so letalske vozovnice predrage. Njegov poziv sponzorjem, ki bi se javili in mu omogočili nepozabno potovanje, je bil uspešen. Oglasila sta se mu namreč lastnika domžalske okrepčevalnice Dželo in mu omogočila, da je pred dnevi v družbi očeta prišel v Slovenijo. 

Poleg vseh turističnih znamenitosti je spoznaval tudi kulinariko. Posebej navdušen je bil nad čevapčiči. V posnetku, ki je zaokrožil na družbenih omrežjih, je dejal: “O moj bog, Slovenija dela najboljše čevapčiče, razen seveda, če mi lahko dokažete nasprotno."

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta