Po slovesu Bertonclja v težavah še Janus

Zoran Mijatović
12.12.2020 12:27
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Matevž Peršin

Zdaj ko Timija Zajca in Gorazda Bertonclja ni več v ekipi, bo trenersko vlogo v Planici nadaljeval Robert Hrgota. A 32-letni nekdanji skakalec brez večjih trenerskih izkušenj je le začasna rešitev. Vodstvo Smučarske zveze Slovenije bo o novem trenerju odločalo v prihodnjih dneh. Ni dvoma, da si navijači želijo vrnitve Gorana Janusa.

A Goran Janus je trenutno v velikih težavah. Kot glavni trener reprezentance za nordijsko kombinacijo se namreč pravkar nahaja na tekmi celinskega pokala v ameriškem Park Cityju, enem od prizorišč olimpijskih iger 2002. Težava pa je, da je v ekipo vdrl koronavirus. Ameriška zdravstvena ustanova je tako moštvu odredila kar desetdnevno karanteno, ki bo trajala do 21. decembra. Trenutno potekajo usklajevanja z ameriško ambasado, da bi Janus in druščina vsaj po 21. decembru lahko prišli varno domov. Kot je znano, so vsi člani ekipe za zdaj "v redu, z le blagimi simptomi."

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta