(FOTO) Drzen kroj noro lepo poudari ženstveno postavo: Bi nosile zapeljive kopalke, kakršne ima hrvaška zvezdnica?

D.Ži
07.08.2024 09:49

Eni najopaznejših hrvaških estradnic je uspelo povsem zasenčiti plažo z zelo posrečeno izbiro kopalk, ki so sledilce navdušile z domiselnim dodatkom.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Franka Batelić na Hrvaškem velja za pravo modno ikono. 
Profimedia

Hrvaška glasbena zvezdnica, nekdanja evrovizijka Franka Batelić in njen mož Vedran Ćorluka zadnji teden dopusta uživata v Turčiji, pevka pa je svoje počitnice na turški obali ovekovečila z več fotografijami na Instagramu.

Franka na fotografijah pozira v enodelnih kopalkah na peščeni plaži. In kopalke so s svojim zanimivim krojem zasenčile plažo. 

"Zadnji teden v Turčiji. Raj na zemlji," je ob fotografijah zapisala in se objektivu nastavila v črno-belih kopalkah znamke Alexandra Miro.

Franka nosi model Whitney brez naramnic z belim pasom, okrašenim z zlato zaponko, značilnim detajlom luksuzne znamke kopalk in počitniških oblačil, ki jo je ustanovila oblikovalka Alexandra Miro, piše hrvaški Dnevnik. Elegantne črne enodelne kopalke imajo bele črte na robovih in ob straneh, tako dodatno oblikujejo in poudarijo žensko postavo.

H kopalkam, ki izžarevajo prefinjenost in brezčasno klasiko, je Franka oblekla široko belo srajco z dolgimi rokavi, šik pridih pa je dodala z zlatimi uhani in ruto modne hiše Dior, ki si jo je poveznila okoli glave. Manjkala ni niti velika torba za plažo, bež platneni model z velikim napisom kozmetične znamke Franke Batelić, Frankly good, še piše Dnevnik.hr. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta