(FOTO) Se je čas za Lorello Flego ustavil? Te dni je dopolnila 50 let in pozirala v bikiniju. To je njena skrivnost ...

A.L.
19.07.2024 15:54

Gladka, sijoča koža in postava, s kakršno se lahko pohvalijo manekenke, dokazujejo, da lepi voditeljici leta ne pridejo do živega.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Televizijska voditeljica Lorella Flego slovi kot velika modna navdušenka, znano pa je, da je visoko na njeni lestvici prioritet tudi skrb za svoje zdravje in telo. To se odraža tudi na njenem videzu. Lorella je pred nekaj dnevi dopolnila 50 let, a zdi se, da se je čas zanjo ustavil.

To dokazuje tudi ena zadnjih fotografij na Instagramu, ko se je pred fotografski objektiv postavila v modnem bikiniju. Gladka, sijoča koža in postava, s kakršno se lahko pohvalijo manekenke, dokazujejo, da lepi voditeljici leta ne pridejo do živega. Velike skrivnosti, ki bi stala za njenim dovršenim videzom, ni.

Že pred časom je za Svet24 povedala, da pazi na prehrano. "Res je razlika med domačim in uvoženim. Po drugi strani za to tudi plačamo, a vedno si pravim, da živim le enkrat, zato je kar prav, da čuvam zdravje in sem posledično pozorna na hrano, ki jo jemo doma. Vedno pogledam, od kod prihaja hrana, in zdaj ne kupujem več jagod pozimi, čeprav sem včasih to počela. To je tudi dogovor, ki ga sklenem s Sofio, saj bi si ona marsikdaj želela sadje že pred sezono ali po njej, in ko ga vidi na polici, se je težko upreti. Zdi se mi, da je zgodnja vzgoja v tem smislu zelo pomembna, zato kar vztrajam."

Za portal Onaplus pa je nekoč povedala, da je del njenega vsakdanjika tudi šport. "Aktivna sem vse leto in to je tudi skrivnost zdravega videza in postave. S pomočjo športa odganjam stres in slabe misli, zato je zame miganje ključno. Poleti sicer ne igram dvoranske odbojke, vendar plavam vsak dan, tako da vse skupaj nadomestim."

Na vprašanje, zakaj je treba skrbeti za svoje telo, pa je za Onaplus odgovorila: "Zato, ker je telo povezano z umom in mi smo celota. Ne gre za to, da imaš manj celulita in raven trebuh, ampak da razbremeniš glavo. Ko telovadiš, si z mislimi tam in ne razmišljaš o težavah ali službi. To je ključno. Telovadiš in hkrati glava počiva, sebi daš možnost, da narediš nekaj dobrega za telo in moč. Potem je tukaj disciplina, ki jo v življenju moraš imeti – brez discipline ne prideš nikamor."

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta