(FOTO) Zapeljive obline in dekliški obraz: 48-letna Natalie Imbruglia razkrila skrivnost svojega mladostnega videza

D.Ži
17.10.2023 11:41

Svoj čas ena najbolj priljubljenih pevk na svetu te dni uživa na jahti, pravi, da je ključ do mladostnosti tudi v tem, da znaš v življenju uživati.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Natalie je med dopustom navdušila z naravnim in mladostnim videzom. 
Profimedia

Avstralska pevka Natalie Imbruglia se te dni zabava na počitnicah s prijatelji. Uživa na luksuzni jahti blizu Portofina, kjer so jo opazili tudi paparaci. Fotografije z njenega dopusta so navdušile, predvsem zaradi pevkinega mladostnega videza.

Oranžne kopalke so lepo poudarile njene zapeljive obline. 
Profimedia

48-letna Natalie je bila fotografirana v oranžnem bikiniju, ki je lepo poudaril njene bujne obline, a njen nenaličen obraz je požel največ občudovanja.

Pevka pravi, da skrbi zase, da si tu in tam tudi kaj privošči.
Profimedia

Natalie je pred tem za Daily Mail Australia povedala, da je skrivnost njenega mladostnega videza v tem, da pazi nase, a da si na dopustu dovoli jesti in piti, kar ji srce poželi.

Natalie pravi, da je pomembno dovolj spati.
Profimedia

"Spanje je verjetno najboljša stvar. Hodim na več krajših počitnic in skrbim zase, nato pa jem in pijem, kar hočem, tako da enostavno uživam v življenju," je pojasnila.

Dodala je še, da se za svojo fantastično kožo lahko zahvali staršem.

"Vse je v genih. Moj oče je Italijan, moja mama je lepa, mislim, da je to dovolj. Skrbim zase, a ne toliko kot nekateri ljudje," je dejala Natalie.

Danes ima lastno linijo negovalne kozmetike, ki je prava prodajna uspešnica. 
Profimedia

Razkrila je tudi, da je njena lepotna rutina v slogu miselnosti "manj je več", pije veliko vode, redno uporablja zaščito pred soncem in pred spanjem odstrani ličila z obraza.  

Natalie, ki je svojo kariero začela v avstralski seriji Sosedje v 90. letih, ima danes svojo kolekcijo izdelkov za nego kože, imenovano Iluka.

Svoj mladosten videz pevka pripisuje tudi dobrim genom. 
Profimedia

"Vem, da imam svojo linijo za nego kože, vendar mislim, da bi morali piti veliko vode, veliko spati in telovaditi. V kombinaciji z res dobro rutino nege so to najboljše stvari, ki jih lahko naredite za svojo kožo," je pojasnila za Beauty Heaven.

Zvezdnica poudarja, da je pomembno na prostem uporabljati zaščitni faktor. 
Profimedia

Natalie poskuša telovaditi 3 do 4-krat na teden, pri čemer v vadbo vključuje boksarske gibe za krepitev nog, krožne treninge in tek v slogu visokointenzivnih intervalnih treningov, pa tudi pohodništvo, jogo in pilates.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta