(FOTO) Se še spomnite Miše Novak? Ptujčanka že dolgo živi v Grčiji, ko boste videli njene nove slike, boste osupli

D.Ži
14.12.2023 10:55

Nikoli pozabljena bivša slovenska misica pravi, da je zagovornica naravnega staranja, a zdi se, da čas za 48-letnico teče drugače. Še vedno je v vrhunski formi.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Tako je Miša Novak, takrat dvaindvajsetletna in 176 centimetrov visoka Ptujčanka, postala mis Slovenije 1998.  Kasneje nas je zastopala na Sejšelih. 
Sašo Bizjak

Pogosto se zdi, da zmagovalke lepotnih izborov pridejo in odidejo, v našem spominu pa jih ostane le peščica. Rebeka Dremelj, Maša Merc, Iris Mulej, Sanja Grohar, nekaj karizmatičnih lepotic je tako izstopalo, da jih pomnimo še leta po zmagi. Ena od njih je tudi nepozabna Miša Novak, ki je mis Slovenije postala davnega leta 1998. 

Gostobesedno diplomantko filozofske fakultete je nato ljubezen odpeljala v Grčijo, kjer Ptujčanka z družino živi že več kot dve desetletji, sprva na Zakintosu, zadnja leta pa v Solunu. Pred časom smo poročali o tem, da se je skupaj s hčerko pojavila v televizijskem šovu Grški top model, kjer je svoje stare oboževalce osupnila s tem, v kako izjemni formi je ostala.

Tu in tam se oglasi na Instagramu, kjer razmišlja o življenju, ljudeh, pa tudi o staranju.

"Pogosto se gledam v ogledalu in iščem znake staranja. Rada imam stare ljudi, imajo kvalitete, ki jih mlajši nimajo. Odrasti želim brez dviga obraza. Obrazu vzame življenje, karakter. Rada bi imela pogum, da sem zvesta obrazu, ki sem ga ustvarila. Včasih bi se bilo lažje izogniti staranju, umreti mlad, a potem ne bi nikoli mogel postati svoja boljša različica, kajne. Sem za staranje, ne za pomlajevanje. Rada bi se postarala z inteligenco, graciozno in dostojanstveno, z zanosom in energijo,'' je med drugim zapisala Miša Novak Marlis. Njeno pravo ime je sicer Mihaela, grška različica njenega imena pa je Mikaela. Učiteljica in prevajalka je objavila tudi nekaj zelo zapeljivih fotografij, ob katerih so se mnogi spet zatreskali vanjo. Poziranje ji še vedno gre vrhunsko od rok. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta