Tini Gaber je prekipelo: Razkrila je, kako jo "izkrivljene in dobesedno lažne novice" vsak dan znova prizadenejo

D.Ži
15.11.2023 11:31

Premierjeva partnerica je na družbenih omrežjih strnila občutke o vsem, kar prebere o sebi.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
"Ali lahko to našo energijo začnemo porabljati kako drugače?" piše Tina Gaber.
Profimedia

Zadnje mesece se zdi, da se v državi vselej dvigne oblak prahu, vsakič ko se oglasi Tina Gaber. Bivša misica, lobistka, danes pa najbolj znana kot partnerica premierja Roberta Goloba se je zadnje dni oglaša nekoliko manj, očitno pa se je v njej nabralo veliko vsega, kar bi želela deliti z javnostjo. Zato se je o tem, kako njena družbena angažiranost nekatere moti, razpisala kar na svojem Facebook zidu. 

"Svetujejo mi, da se ne smem nikoli odzivati na medije. In se potem tudi ne – pa čeprav o meni pišejo tiste zares najhujše laži," je Gaber začela svoj zapis. Največ pozornosti je pritegnila, ko je s premierjem obiskovala kraje, ki so jih prizadele poplave, mnenja je razdelila tudi takrat, ko se je postavila v bran ljubljanskim nutrijam. 

"A iskreno me mnogo bolj kot nebuloze o meni, prizadane vsak dan nova porcija izkrivljenih ali dobesedno lažnih novic, ki se tičejo vseh nas. Katerih namen je rušenje zaupanja v vlado, največja posledica pa slaba volja in frustracije pri ljudeh," nadaljuje svoj zapis. Izrazila je tudi svojo podporo in sočustvovanje z žrvami izraelsko-palestinske vojne.

"Ali lahko to našo energijo začnemo porabljati kako drugače? Ker zaradi razmer po svetu že tako ne živimo v najbolj rožnatih časih?" je sklenila svoj zapis premierjeva partnerica in požela veliko komentarjev podpore. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta