(FOTO) Kako ji je uspelo? Znana Slovenka po porodu čudovito postavo razkazuje na eni najbolj prestižnih destinacij

D.Ži
28.11.2023 10:28

Patricia Pangeršič ni brez razloga ena najbolj cenjenih slovenskih gurujk zdravega, aktivnega življenjskega sloga in velika vzornica glede skrbi za telo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Patricia Pangeršič je leta 2021 postala fatalka leta. S Tilnom Šelihom sta danes presrečna starša. 
Profimedia

Pogosto občudujemo velike svetovne zvezdnice in plemkinje, ki rodijo, nato pa se že nekaj dni ali tednov po porodu pokažejo v vrhunski formi, z izklesanimi postavami. No, za primer zelo fit mamice nam niti ni treba gledati prav daleč v tujino. Tudi naša vplivnica Patricia Pangeršič, ki so jo bralke in bralci revije Avenija leta 2021 razglasili celo za fatalko leta, se je po rojstvu sina Taia že pokazala na družbenih omrežjih. V kopalkah. Ne gre prezreti, kako te dni žari od sreče, pa tudi tega, kako čudovita je njena postava. Rodila je februarja, vmes pa je gurujka aktivnega, zdravega življenjskega sloga pridno skrbela zase. 

Z družino si je te dni privoščila eksotičen dopust na eni najbolj prestižnih destinacij. Odpotovali so na večno sončne in rajske Maldive, tam pa se je objektivu nastavila v kopalkah in mnogim vzela dih. 

Spomini na dni veselega pričakovanja so še zelo živi. "Ko sem videla dve črtici na testu, me je preplavil največji občutek sreče in veselja v življenju. Nato je sledil rahel šok in nenadoma so se pojavili občutki ter skrbi, ki jih, ko sem za nosečnost izvedela prvič, ni bilo. Sploh nisem vedela, ali jokam zaradi veselja ali zaradi skrbi, ali bo vse v redu," je med nosečnostjo povedala za revijo Lady.

Ni šlo povsem gladko, saj jo je v začetku nosečnosti pestila huda slabost, bila je tudi zelo utrujena. Zdaj je njena družinska pravljica popolna. "Prispeli! Enajst dni odklopa - da se spočijemo in naberemo novih moči za vse, kar prihaja," sporoča z Maldivov.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta