(VIDEO) TikToker odkril genialen trik, kako bo parfum na vas dišal cel dan. Najprej morate zavreti vodo ...

D.Ži
24.04.2024 12:35

Kakovostni parfumi niso poceni. Če bi radi, da bi vaša najljubša steklenička z vami bila kar se da dolgo, potem ima znan vplivnež zelo uporaben nasvet za vas.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Dišavo nanesite na strateška mesta. 
Profimedia

"Hvaležni mi boste za ta nasvet! V loncu zavrite vodo in v vrelo vodo postavite posodo z vazelinom. Ko vazelin postane tekoč, ga previdno vzemite ven. V tekoči vazelin šest do osemkrat popršite vaš najljubši parfum ali kolonjsko vodo, dobro premešajte," pravi spletni vplivnež Matt Random, ki s svojimi spletnimi sledilci rad deli preproste nasvete s področja lepote in življenjskega sloga. Tokrat se je razgovoril o tem, kako parfumom na koži podaljšati čas dišanja. 

"Po tem posodo postavite v hladilnik za dve uri. Nato ga lahko začnete uporabljati. Nanesite svojo dišavno mešanico na zapestje in dišali boste cel dan,"  se glasi njegov nasvet, nazorno je postopek prikazan v priloženem videu.

Na ta način boste dosegli, da bo vonj na vas hkrati intenzivnejši in dolgotrajnejši, nedvomno pa bo steklenička vašega najljubšega parfuma obstojna dlje.

Zapestja, za ušesi, pregibi rok ... dišave najbolj dišijo na najbolj prekrvavljenih delih telesa. 
Profimedia

Sledilci so se na objavo odzvali v velikem številu. "A to res deluje? Je že kdo poskusil?" je vprašal eden. "V mladosti sem to počel velikokrat, zdaj imam preveč dela, ni mi do tega," dodaja drugi, ki je hkrati potrdil, da metoda deluje. "Res je odvisno od tega, kje nanesete vazelin. Če ga nanesete samo na zapestja, se bo spral, ko si čez dan umivate roke, nanesite ga tudi za ušesa," se glasi še en nasvet.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta