Znana voditeljica priznala, da že sedem let ne spi z možem, in prav to naj bi bil njun recept za srečo

A.L.
25.08.2023 09:38

"Moja soba je polna modnih revij in vedno neurejena. Njegova je, nasprotno, vedno urejena. On ima rad, da je njegova postelja pospravljena, jaz pa ne."

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Avstralska novinarka in televizijska voditeljica Edwina Bartholomew je razkrila, da si zadnjih sedem let ne deli postelje s svojim možem Neilom Varcoejem. Par, ki je poročen pet let in ima dva otroka, spi v ločenih sobah, piše Daily Mail. Ena soba je opremljena po moževem okusu, ima opremo za telovadnico in druge "moške" stvari. "Moja soba je polna modnih revij in vedno neurejena. Njegova je, nasprotno, vedno urejena. On ima rad, da je njegova postelja pospravljena, jaz pa ne. Svoja oblačila shranjuje v omari, jaz pa jih rada odložim na stol, če jih spet potrebujem," je pojasnila Edwina. 

"Spim fantastično, on pa se nenehno vrti. Če sem zgodaj vstala zaradi službe, se je zbudil in zaman poskušal spet zaspati, zato sva se odločila, da poskusiva ločeni sobi," je še povedala 40-letnica. Voditeljica in novinarka je prepričana, da jima je zaradi takšne rutine uspelo ohraniti ljubezensko razmerje, čeprav je nad njuno odločitvijo marsikdo presenečen.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta