Celjska bolnišnica: kdaj lahko svojci pokličejo za informacije o covid bolnikih

Gordana Possnig Gordana Possnig
03.11.2020 12:20

Na Covid intenzivi bo informacije o bolnikovem zdravstvenem stanju zdravnik posredoval s klicem na mobilni telefon svojca.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Celjska bolnišnica glavni vhod
Gordana Possnig

Pacienti s Covid-19 se v celjski bolnišnici zdravijo na več ločenih Covid oddelkih, ki imajo svoj režim informiranja svojcev o zdravstvenem stanju hospitaliziranih pacientov. Covid 1 oddelek informacije svojcem posreduje vsak dan med 14. in 15. uro in sicer od ponedeljka do petka na telefonsko številko 03 423 35 27, ob sobotah, nedeljah in praznikih pa na telefonsko številko 03 423 35 26. Covid 2 oddelek prav tako informacije posreduje vsak dan med 14. in 15. uro na številko 03 423 38 01 in 03 423 34 42. COVID 3 oddelek pa informacije svojcem posreduje vsak dan med 14. in 15. uro na telefonsko številko 03 423 32 89. Na Covid intenzivi bo informacije o bolnikovem zdravstvenem stanju zdravnik posredoval s klicem na mobilni telefon svojca. Številko je zdravstvenemu osebju bolnik oziroma svojec posredoval ob sprejemu v bolnišnico vsak delovni dan enkrat med 13. in 17. uro. V času vikendov in praznikov bodo zdravniki svojce poklicali samo v primeru, da se bo zdravstveno stanje pacienta pomembno poslabšalo. Ob tem iz bolnišnice še sporočajo, da v primeru, da pri hospitaliziranem pacientu pride do okužbe in je prestavljen na COVID oddelek, svojce o tem obvesti zdravstveno osebje oddelka, na katerem je bil nazadnje hospitaliziran.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta