Presenečenje: Po Rudanovem odhodu so Pop Design našli novega pevca. In poznate ga ...

D.Ži
01.02.2022 11:10

Pred eno najbolj znanih slovenskih glasbenih zasedb je novo obdobje in, kot kaže, tudi val mladostne energije.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Gregor Eržen

Ni še konec. In znameniti verzi "Ko si na tleh, in ko si sam" bodo odmevali še naprej, a z drugim glasom. Legendarno slovensko glasbeno zasedbo Pop Design čaka novo obdobje. In nov pevec. Julija lani je Miran Rudan na družbenih omrežjih potrdil, da je zapustil skupino, z njim sta odšla tudi klaviaturist Tomaž Pavlin in basist Tomaž Zajšek. "Hvala vsem, ki ste bili z nami in ki boste z nami še naprej," je takrat zapisal Rudan, "mi trije smo se povezali s kitaristom Majem Vlašičem in bobnarjem Miho Recljem in nadaljujemo s še večjim zagonom in še več energije."

Gregor Eržen

Skupina je medtem našla novega vokalista in to je Mitja Šinkovec. Zasedbo sestavljajo stari popdesignovci Tone KošmrljJani MarinšekDamijan Tomažin in Martin Erjavec, Mitja pa je s svojo razigranostjo prinesel svež veter. Šinkovec, ki mu pravijo tudi Šiki, raste z glasbo že od zgodnjega otroštva. "Najti osebo, ki mu bomo zaupali mikrofon in ga postavili pred publiko kot novega vokalista, je bila za nas izjemno zahtevna naloga. A v trenutku, ko smo se srečali z Mitjo in začutili njegovo neverjetno energijo, smo vedeli, da je to recept za uspeh," dodajajo izkušeni glasbeni mački slovenske scene. Fantje so v zadnjih dneh izjemno kreativni, saj v studiu nastajajo nove pesmi.

Šinkovca je širna Slovenija pred leti spoznala v šovu Slovenija ima talent, kasneje tudi v Znan obraz ima svoj glas. "Mitja nas je prepričal že na prvi vaji, ko pa smo z njim stopil na oder pred publiko, je bil neverjeten. Njegova energija in prezenca je ponesla publiko in lahko rečem, da je bil to eden lepših nastopov, ki si jih bom za vedno zapomnil," dodaja Košmrlj. 

Gregor Eržen

Šinkovec je odraščal s Pop Designovimi skladbami in ko se je sam začel aktivno ukvarjati z glasbo, so bile njihove uspešnice vedno del repertoarja skladb, ki jih je izvajal. "Z veseljem sem se odzval povabilu in v veliko čast mi je sodelovati z legendami slovenske pop glabe, ki sem jih občudoval še kot otrok. Skupino krasi profesionalen odnos do glasbe in predanost publiki. Stati na odru s tako ekipo je pravi užitek," je navdušen Šiki

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta