Pospešek tretji razvojni osi na okoljskem ministrstvu

PLT, VK
28.05.2020 16:30

Minister Andrej Vizjak je danes sprejel predstavnike koroške mladinske iniciative za tretjo razvojno os. Izrazil je željo, da tretjo razvojno os pričnejo čim prej graditi po fazah v skladu s pridobljenimi dokončnimi gradbenimi dovoljenji.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ljubljana. Srečanje ministra za okolje in prostor Andreja Vizjaka s predstavniki Mladinske iniciative za 3. razvojno os Aljaž Verhovnik
Robert Balen

Okoljski minister Andrej Vizjak se je danes sestal s predstavniki Mladinske iniciative za tretjo razvojno os na temo gradbene zakonodaje s poudarkom na tretji razvojni osi. Prav slednja je, kot je poudaril minister, botrovala odločitvi ministrstva za okolje in prostor (MOP), da je "v okviru protikriznih ukrepov predlagalo nekatere spremembe gradbene zakonodaje v smislu učinkovitejše gradnje. Eden izmed teh ukrepov je tudi ta, da se lahko prične graditi na podlagi dokončnega gradbenega dovoljenja, torej ni treba čakati na pravnomočnost." Minister je izrazil željo, da se tretja razvojna os prične čim prej graditi po fazah v skladu s pridobljenimi dokončnimi gradbenimi dovoljenji.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta