V Dravogradu pripravljajo sprejem za štiri nogometne junake

N.S.
08.12.2023 11:35

Ob uvrstitvi slovenskih nogometašev na evropsko prvenstvo v ponedeljek ob 17. uri v športni dvorani Špic D v Dravogradu pripravljajo sprejem za štiri člane reprezentance, ki so svoje znanje nekoč brusili v tamkajšnjem klubu

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Da uvrstitev slovenske nogometne reprezentance na evropsko prvenstvo, ki ga bo prihodnje leto gostila Nemčija, ne pomeni le novega zgodovinskega mejnika za slovenski nogomet, ampak tudi pomemben mejnik za Nogometni klub Koroška Dravograd, sporočajo iz Dravograda. Del trenutne reprezentance namreč predstavljajo kar štirje nogometaši - Jaka Bijol, Žan Karničnik, Matevž Vidovšek in Nino Žugelj -, ki so nekoč svoje znanje brusili v dravograjski nogometni šoli.

Četverico, ki se je nedavno razveselila izjemnega uspeha, bodo v Dravogradu s slavnostnim sprejemom nagradili v ponedeljek, 11. decembra, ob 17. uri v športni dvorani Špic D. V klubu si želijo, da bi nogometaše pozdravilo vseh 180 otrok, kolikor jih trenutno trenira v nogometni šoli in vsi njihovi starši. "Naši športni junaki so dokaz, da je nogometašem tudi v manjšem okolju dovoljeno sanjati in ob trdem delu sanje uresničiti. Poleg vseh športnih in drugih gostov, ki bodo prisostvovali na prireditvi, si v domačem klubu želimo prisotnosti ožje in širše javnosti, da bodo lahko skupaj pozdravili nogometne junake in jim čestitali ob tem izjemnem uspehu," še sporočajo iz Dravograda.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta